Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Ψήφισμα στον υπουργό Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο για τον ΑΟΚ

 

Το ψήφισμα που ακολουθεί προέκυψε μετά από συνάντηση που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των φορέων της Καβάλας με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καβάλας, κ. Αρχέλαου Γρανά, για το θέμα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καβάλας και την παραμονή της στην Α΄ Εθνική Κατηγορία.

 

«ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ»

 

Εμείς όλοι οι θεσμικοί φορείς της κοινωνίας της Καβάλας στηρίζουμε την προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου από την Πολιτεία, με την προϋπόθεση να υπάρξουν οι προβλεπόμενες κυρώσεις, σε όσες ομάδες και παράγοντες, ανεξαιρέτως, αν αποδειχθεί ότι εμπλέκονται σε παράνομες ενέργειες που προσβάλλουν το φίλαθλο πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι». 

Το τίμημα της κάθαρσης δεν πρέπει να το πληρώσει η Καβάλα.

Η Αθλητική Δικαιοσύνη έχει αποφασίσει. Ας σεβαστούν την απόφαση αυτή και τα όργανα της Πολιτείας μέχρι ν’ αποφασίσει οριστικά η Δικαιοσύνη.

Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε οποιαδήποτε ενέργεια διάλυσης της ιστορικής μας ομάδας με την οποία έχουν γαλουχηθεί γενιές Καβαλιωτών.

Διαβάστηκε 2220 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:08

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή