Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Επίσκεψη μελών της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας στον Αντιπεριφερειάρχη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αρχέλαο Γρανά, επισκέφθηκαν μέλη της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας, στο γραφείο του, το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2011.Ο κ. Γρανάς ενημερώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας για τα θέματα που την αφορούν και τα οποία είναι σε εκκρεμότητα.

 

«Ήταν μία εποικοδομητική συζήτηση. Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης εκτιμώντας θετικά τη μέχρι σήμερα προσφορά της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας στηρίζει ολόψυχα τις ενέργειές της που αφορούν στη διεκδίκηση και χρήση των κτηριακών εγκαταστάσεων του πρώην Σανατορίου όπου στο χώρο της Ορθοπεδικής κλινικής θα λειτουργήσει μία μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων τόσο απαραίτητη για την κοινωνία της Καβάλας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης.

Διαβάστηκε 2184 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:08

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή