Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας σχετικά με την πορεία και την επιβίωση του Ιδρύματος «Μέριμνα για το ειδικό παιδί, η Αγία Μαρίνα»

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

πάμπολλες φορές έχουμε προβεί σε μακρές συζητήσεις σχετικά με την πορεία και την επιβίωση του Ιδρύματος «Μέριμνα για το ειδικό παιδί, η Αγία Μαρίνα» και σ’ όλες τις περιπτώσεις έχουμε ενημερωθεί, από εσάς, ότι δεν είναι εφικτή η ψήφιση τροπολογίας, η οποία να παρέχει στο ίδρυμα (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, απαλλαγή από κατάσχεση ΙΚΑ «εις χείρας τρίτου» κ.λπ.) τις προϋποθέσεις εκείνες που θα επιτρέψουν την πιστοποίηση και τη χρηματοδότησή του.

Πλην όμως, στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων έχει ήδη αναρτηθεί το ψηφισθέν νομοσχέδιο (25-05-2017) «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε θέματα εκπαίδευσης, στο 7ο άρθρο του οποίου περιλαμβάνεται αντίστοιχη ρύθμιση για το «Σικιαρίδειο Ίδρυμα Απροσάρμοστων Παίδων», το οποίο λειτουργεί στο Μαρούσι.

Γεννάται, λοιπόν, το αμείλικτο ερώτημα...

Για την επιστολή πατήστε εδώ.

Διαβάστηκε 1447 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 13:04

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή