Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Συμμετοχή στο Επιστημονικό και Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: «Παρέμβαση Μαθησιακών και Αναπτυξιακών Δυσκολιών»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος συμμετείχε στο Επιστημονικό και Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: «Παρέμβαση Μαθησιακών και Αναπτυξιακών Δυσκολιών», με χαιρετισμό που απεύθυνε την Παρασκευή 05 Σεπτεμβρίου 2014.

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 04 και 05 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και διοργανώθηκε από την 1η και 2η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Καβάλας σε συνεργασία με το Ψυχολογικό Κέντρο Μαθησιακών και Αναπτυξιακών Δυσκολιών «Μαζί μπορούμε».

Ο κ. Μαρκόπουλος καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών και των γονέων στην κατανόηση των μαθησιακών δυσκολιών, αλλά κυρίως στην έγκαιρη παρέμβαση και αντιμετώπιση της επίδρασής τους στη μετέπειτα εξέλιξη των παιδιών και των οικογενειών τους.

Διαβάστηκε 2327 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 13:41

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή