Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Οδηγίες προς ιδιοκτήτες Φ.Δ.Χ. αυτοκινήτων

"Από την 27η Ιανουαρίου 2012, οι κατηγορίες για τις δημόσιες οδικές εμπορευματικές μεταφορές είναι: Εθνικές και Διεθνείς, σύμφωνα με τον Ν. 3887/2010 και τροποποίησή του με το Ν. 4038/2012.

Όσοι μεταφορείς διαθέτουν Φ.Δ.Χ. αυτοκίνητα νομαρχιακών μεταφορών, θα πρέπει να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας προκειμένου να αντικατασταθούν οι άδειες κυκλοφορίας τους.

Όσοι μεταφορείς είχαν εξαιρεθεί από την υποχρέωση έκδοσης άδειας άσκησης επαγγέλματος οδικών μεταφορέων (μεταφορείς νομαρχιακών μεταφορών με Φ.Δ.Χ. αυτοκίνητα μικτού βάρους μέχρι 6 τόνους ή μεταφορείς βυτιοφόρων λυμάτων), υποχρεούνται να αποκτήσουν πρώτα την άδεια άσκησης επαγγέλματος οδικών μεταφορέων.

Παρέχεται προθεσμία ενός χρόνου (μέχρι 27-01-2013) προκειμένου να αντικατασταθούν οι άδειες κυκλοφορίας νομαρχιακών Φ.Δ.Χ. αυτοκινήτων."

Διαβάστηκε 1845 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 13:34

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή