Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Διενέργεια γραπτών εξετάσεων για την απόκτηση και ανανέωση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων περιόδου Ιουνίου 2012

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Έβρου ανακοινώνεται η διενέργεια γραπτών εξετάσεων για την απόκτηση και ανανέωση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR), για την περίοδο Ιουνίου 2012.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Κεντρικού Κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Καραολή & Δημητρίου 40) την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 στις 11:00 π.μ.

Η διάρκεια της γραπτής εξέτασης ορίζεται σε 30 λεπτά.

Τελευταία ημέρα υποβολής των οριστικών καταστάσεων των υποψηφίων καθώς και των σχετικών αιτήσεων που θα πρέπει να υποβάλλει η Σ.Ε.Κ.Ο.Ο.Μ.Ε.Ε. στην Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Έβρου, είναι η 19η Ιουνίου 2012, ημέρα Τρίτη.

Δείτε τη σχετική Απόφαση.

Δείτε την τροποποίηση της πρώτης Απόφασης.

Διαβάστηκε 1670 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 14:18

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή