Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Άφιξη 1ου γκρουπ Γαλλοεβραίων τουριστών

IMG 2573Την Πέμπτη, 2-8-2012, και ώρα 18:30, στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, προσγειώθηκε πτήση charter από το Παρίσι που μετέφερε 176 Γαλλοεβραίους πολίτες, οι οποίοι επέλεξαν τον Νομό Έβρου για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η διαμονή τους θα γίνει σε μεγάλα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας του νομού, ενώ εκτός από τον ήλιο και την θάλασσα οι επισκέπτες θα περιηγηθούν σε διάφορες περιοχές και αξιοθέατα του Έβρου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί ειδικά γι αυτούς.

Κατά την άφιξη τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη από τα στελέχη του τμήματος τουρισμού της ΠΕ Έβρου, οι οποίοι τους καλωσόρισαν και τους προσέφεραν από ένα φωτοαντίγραφο πίνακα γνωστού Εβρίτη ζωγράφου, καθώς και διάφορες πληροφορίες που θα τους φανούν χρήσιμες κατά τις ημέρες των διακοπών τους.

Οι προαναφερόμενοι τουρίστες θα παραμείνουν στην περιοχή μας για μια εβδομάδα και στις 8 Αυγούστου θα ακολουθήσει το δεύτερο γκρουπ που θα αποτελείται από 200 και πλέον Γαλλοεβραίους τουρίστες.

 

IMG 2583IMG 2589IMG

Διαβάστηκε 1227 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 13:53

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή