Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Δελτίο Πιστοποίησης Τιμών Τροφίμων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ταχ. Δ/νση: Καραολή & Δημητρίου 40

Τ.Κ. 681 00, Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 25513-50452

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: www.peevrou.eu


Αλεξανδρούπολη, 9-2-2015

Το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Έβρου, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 34/2014 απόφαση της Επιτροπής Ανάπτυξης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΑΜΘ, τα δελτία πιστοποίησης τιμών τροφίμων θα αναρτώνται στο διαδίκτυο, και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου www.peevrou.eu (Υπηρεσίες ΠΕ Έβρου/ Διεύθυνση Ανάπτυξης/ Μέσες Τιμές Τροφίμων).

Σημειώνουμε ότι τα δελτία πιστοποίησης τιμών εκδίδονται για τον βόρειο και νότιο Έβρο, ανά 10ήμερο για τα οπωρολαχανικά και τα ιχθυηρά, ανά μήνα για τα είδη κρεοπωλείου και ανά 3μηνο για τα έλαια.

Διαβάστηκε 922 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 14:12

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή