Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Από 30-9-2013 άρχισε η αποστακτική περίοδος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχ.-Παπαδοπουλος Θ.

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147-25513-57140

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 02/10/2013

 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου με έδρα την Αλεξανδρούπολη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ενημερώνει όλους τους αμπελοκαλλιεργητές της περιοχής μας ότι άρχισε η αποστακτική περίοδος από 30-9-2013 και μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για να πάρουν βεβαίωση για έκδοση άδειας απόσταξης στέμφυλων για παραγωγή τσίπουρου.

Οι βεβαιώσεις για πάνω από ένα (1) στρέμμα και για όσους είναι γραμμένοι στο μητρώο αμπελοκαλλιεργητών θα δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου και από Γραφεία Αγροτικής Οικονομίας Φερών, Τυχερού και Σουφλίου.

Οι βεβαιώσεις για κάτω από ένα (1) στρέμμα θα δίνονται από τους Δήμους Αλεξανδρούπολης Σαμοθράκης και Σουφλίου και από τις δημοτικές ενότητες του κάθε δήμου.

 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου

Διαβάστηκε 669 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 14:33

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή