Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Μαθητικός διαγωνισμός κατά του καπνίσματος

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΕΝΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε.Έβρου σε συνεργασία με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Έβρου, μέσω της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνουν τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 στις 11 π.μ. στο Επιμελητήριο Έβρου (3ος όροφος) εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστούν τα έργα – προτάσεις των μαθητών από 10 σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Έβρου, που συμμετείχαν στο μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας εντύπου κατά του καπνίσματος, με σκοπό να αποτρέψουν τους συμμαθητές τους από τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος.

Τα έργα των παιδιών θα αξιολογηθούν από πενταμελή επιτροπή που θα αποτελείται από εκπροσώπους του ΚΕΕΛΠΝΟ, του Ιατρικού Συλλόγου, του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας. Μετά το τέλος του διαγωνισμού και την αξιολόγηση των εργασιών, η καλύτερη εργασία θα εκδοθεί σε έντυπη μορφή με έξοδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και θα μοιραστεί σε όλα τα σχολεία του Νομού. Τα υπόλοιπα έργα θα συμπεριληφθούν σε cd που θα συνοδεύει το έντυπο.

Ας τιμήσουμε με την παρουσία μας τους μαθητές μας και ας ενθαρρύνουμε κάθε τέτοιου είδους δράση που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και ιδίως των νέων σε θέματα υγείας.

afisas

Διαβάστηκε 1444 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 14:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο απόηχος του «Ειρμού των Παθών» «Ειρμός Των Παθών» »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή