Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Συνταγές του Έβρου

Στο πλαίσιο προώθησης του γαστρονομικού τουρισμού της περιοχής, το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Έβρου προέβη στην επιμέλεια και έκδοση ηλεκτρονικού οδηγού (CD) με τοπικές παραδοσιακές συνταγές του Έβρου μεταφρασμένο σε οκτώ (8) γλώσσες.

Με δεδομένο ότι η γαστρονομία αποτελεί ένα ιδιαίτερο πρόσφορο τουριστικό προϊόν για την Ελλάδα, με τη μεγάλη ποικιλία πρώτων υλών που διαθέτει και τον ανεξάντλητο πλούτο των παραδοσιακών συνταγών, στόχος της δράσης είναι οι επισκέπτες της περιοχής-ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο-να μπορούν να γνωρίσουν τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας και την κουλτούρα της τοπικής κουζίνας.

Ο ηλεκτρονικός οδηγός «Συνταγές του Έβρου» θα προωθηθεί σε εστιατόρια και ξενοδοχεία της περιοχής για δωρεάν διανομή και σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού. Επίσης, θα είναι διαθέσιμος μέσω της ιστοσελίδας της ΠΕ Έβρου (http://www.peevrou.eu/index.php/menu-nomevrou/menu-sytagestouevrouκαι της σελίδας μας στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Facebook ( Mustvisit Evros ).

 

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΕΒΡΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΥΡΑΝΕΖΟΥΛΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διαβάστηκε 887 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 12:00

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή