Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Πειραματικοί αγροί στο αγρόκτημα της περιοχής Τυχερού για την βιολογική καταπολέμηση του φουζάριου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 03/07/2013

 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των δράσεων της Ομάδας Εργασίας για την προώθηση – στήριξη της αγροτικής παραγωγής στον Νομό Έβρου, εγκαταστάθηκαν και φέτος δυο πειραματικοί αγροί στο αγρόκτημα της περιοχής Τυχερού για την βιολογική καταπολέμηση του φουζάριου, με μίγμα αιθέριων ελαίων και ενός μύκητα ανταγωνιστή στο μύκητα που προκαλεί το φουζάριο στο πεπόνι « Χρυσή Κεφαλή». Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με το πέρας της καλλιεργητικής περιόδου του πεπονιού στην περιοχή Τυχερού.

 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας& Κτηνιατρικής Έβρου

Διαβάστηκε 1078 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 15:08

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή