Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Eνημερωτική συνάντηση με θέμα την «Ολοκληρωμένη Διαχείριση» στην ελιά, στην Μάκρη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 3/05/2013


Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ανακοινώνεται ότι στις 05-07-2013 ώρα 7 το απόγευμα στον οικισμό της Μάκρης, στο κοινοτικό κατάστημα ,θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση μεταξύ ελαιοπαραγωγών και κλιμακίου Γεωπόνων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας με θέμα την «Ολοκληρωμένη Διαχείριση» στην ελιά , που είναι μια διαδικασία καλλιέργειας της ελιάς με ελεγχόμενες εισροές και κυρίως ελεγχόμενη χρήση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων , που έχει σαν αποτέλεσμα τη σωστή διαχείριση , τη μείωση του κόστους , καλύτερες τιμές λόγω της προστιθέμενης αξίας του προϊόντος , ελάχιστες επιπτώσεις στην υγεία των ίδιων των παραγωγών και των καταναλωτών μηδαμινές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Παρακαλούνται όλοι οι ελαιοπαραγωγοί να παραβρεθούν στη συνάντηση αυτή για να ενημερωθούν για την καλλιέργεια της ελιάς με το σύστημα της «Ολοκληρωμένης Διαχείρησης» και τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από αυτήν.


Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου.

Διαβάστηκε 1164 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 15:06

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή