Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και Κυριακή 9 Ιουλίου 2023).

Συνάντηση  με τον Υπουργό  Εθνικής  Άμυνας  της  Κύπρου  κ.Μιχάλη Γιωργάλλα.

Μεγάλη  επιτυχία η  1η ΄΄ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ΄΄ της  Δράμας.

foto110720231 foto110720232 foto110720233
foto110720234 foto110720235 foto110720236
foto110720237 foto110720238 foto110720239
foto1107202310 foto1107202311 foto1107202312
foto1107202313 foto1107202314  

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 3 Ιουλίου: Είχε συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο του Σύλλογου Εργαζομένων της ΠΕ Δράμας κ. Καμπάνταη Αναστασία και με μέλη του Δ.Σ.

-Παρευρέθηκε στην εκδήλωση των Γονέων και Κηδεμόνων  του Συλλόγου ΑΜΕΑ ‘’ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ’’ στον προαύλιο χώρο  του Ι.Ναού του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης.

  • Τρίτη 4 Ιουλίου: Έγινε επιτόπια αυτοψία στο καταφύγιο του Χ.Κ.Φαλακρού, σχετικά με την αναφορά συμπολίτη μας στο διαδίκτυο για βανδαλισμούς.

-Παρέστη στην Δοξολογία στον Ι.Μητροπολιτικό Ναό Αγ.Δημητρίου στο Κ.Νευροκόπι, στο πλαίσιο του εορτασμού της 110ης  Απελευθέρωσης του Κ.Νευροκοπίου, και στην συνέχεια κατέθεσε στεφάνι προς τιμή των Ηρώων.

-Παρέστη σε εκδήλωση του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας, όπου έγινε η  παρουσίαση του βιβλίου της Τένιας Μακρή, στο Θεατράκι της Αγ.Βαρβάρας.

  • Τετάρτη 5 Ιουλίου: Είχε συνάντηση με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού της ΠΕ Δράμας κ. Αριστείδη Μωυσιάδη, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες, για το Festival ‘’Via Egnatia’’ 2023 που θα πραγματοποιηθεί στις 1,2 κ 3 Σεπτεμβρίου.

-Υποδέχτηκε και βράβευσε τους Δραμινούς Πρωταθλητές μαθητές της Ολυμπιάδας Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

-Παρακολούθησε στο Hydrama Hotel το ερευνητικό έργο ‘’INSPIPER’’που αφορά την επίβλεψη επίγειας και υπόγειας εκμετάλλευσης λατομείου μαρμάρου, που υλοποιήθηκε από την ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. σε ρόλο συντονιστή, και το ΕΜΠ σε ρόλο υπευθύνου έρευνας.

-Παρευρέθηκε σε εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας, στο Θεατράκι της Αγ.Βαρβάρας, όπου δόθηκε  μια υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση.

  • Πέμπτη 6 Ιουλίου: Συμμετείχε την 26η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜΘ στην Κομοτηνή.

-Παρακολούθησε τον Αρχιερατικό Εσπερινό στο Παρεκκλήσιο  της Αγ. Κυριακής στα Κοκκινόγεια Δράμας και παρέστη στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου.

  • Παρασκευή 7 Ιουλίου: Παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Κυριακής στο Δοξάτο.

-Βρέθηκε στον Καλαμώνα και στην Αγία Παρασκευή, για την επίβλεψη του καθαρισμού του ρέματος ‘’κανάλι 4’’, υλοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

-Παρευρέθηκε και συμμετείχε  στην πετυχημένη  1η ‘’ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ’’ της Δράμας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας, με την υποστήριξη της ΠΑΜΘ, του Δήμου Δράμας  και  του  Εμπορικού  Επιμελητηρίου  Δράμας.΅

  • Σάββατο 8 Ιουλίου: Με αισθήματα σεβασμού και τιμής υποδέχτηκε τον Υπουργό Εθν. Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Γιωργάλλα,με τον οποίο τελέσαν Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Πάρκο των Κυπρίων Αγωνιστών, των πεσόντων κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής τον Ιούλιο του ’74.

-Παρακολούθησε την λήξη  της  2ης Θερινής  Μουσικής  Ακαδημίας  στο Δημ. Ωδείο Δράμας , και συνεχάρη τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δ.Ω.Δ. κ. Καμπάνη Σαμαρά για επιτυχία της διοργάνωσης.

  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2023: Στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2023 ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ παρευρέθηκε σε εκδήλωση – ομιλία - αφιέρωμα στον αείμνηστο Μητροπολίτη Δράμας Κυρό Παύλο, που πραγματοποιήθηκε στο Θεατράκι της Αγ. Βαρβάρας από την Ένωση Χορευτών Ν.Δράμας ‘’ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ’’

-Επίσης στο πλαίσιο του εορτασμού των ΄΄ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ΄’ 2023 παρευρέθηκε στην μουσική εκδήλωση της Ένωσης Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας με τίτλο ‘’Βόλτα στην Ελλάδα’’ στο Θεατράκι της Αγ. Βαρβάρας.

- Παρευρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης του παραμυθιού «Ο Θόδωρον  και κοκκύμελον», παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά στην Ποντιακή Διάλεκτο, του κ. Κοσμά Τσίναλη, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας, που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Σύλλογος Μαυροβάτου «Εξ Αργυρουπόλεως και Καρς», ο Πολιτιστικός Σϋλλογος Τεμένους Παρτανεστίου «Ο Προφήτης Ηλίας», ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σϋλλογος Καλλιφύτου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λυδίας Καβάλας «Η Τραπεζούντα».

 

Διαβάστηκε 252 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή