Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 10 Ιουλίου έως και 16 Ιουλίου).

foto180720231 foto180720232 foto180720233
foto180720234 foto180720235 foto180720236
  foto180720237  

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 έως και Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Τρίτη 11 Ιουλίου: Για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας στον Νομό Δράμας, συνεχίζεται  εντατικά  το πρόγραμμα της καταπολέμησης κουνουπιών σε εβδομαδιαία βάση, σε όλη την επικράτεια της ΠΕ Δράμας.Την Τρίτη  11 Ιουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας  πήγε στις περιοχές της  Ανάπλασης και της  Καλλιφύτου Δράμας, όπου έκανε επιτόπια  εποπτεία της εφαρμογής του προγράμματος.

-Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιφύτου κ. Κων/νο Παπαδόπουλο και συζήτησαν θέματα και δράσεις που αφορούν τον Σύλλογο τους.

-Είχε σειρά επαφών στον Άγ.Αθανάσιο όπου συναντήθηκε  με τον Πρόεδρο Γιάννη Γρηγοριάδη, τον Τοπικό Σύμβουλο Γιάννη Γαλανίδη και κατοίκους της περιοχής, συζητώντας  για θέματα της κοινότητας τους.

-Την παραμονή της εορτής του Αγ. Παϊσίου παρέστη στις λατρευτικές εκδηλώσεις στην Χωριστή, και στην Ευαγγελίστρια στην Δράμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Παισίου.

  • Τετάρτη 12 Ιουλίου: Συμμετείχε στην 7η συνεδρίαση της επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, της ΠΑΜΘ.
  • Πέμπτη 13 Ιουλίου: Παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής διοικήσεως στο στρατόπεδο Τριανταφύλλου του ΛΕΜ και ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο διοικητή.
  • Καλωσόρισε και προλόγισε, στο ισόγειο του Διοικητηρίου Δράμας, την έναρξη της εικαστικής έκθεσης ΄΄Τέχνης Φλόγα’’, η οποία είχε τίτλο ‘’Εις Μητροπολίτη Χρυσόστομον’’ και ήταν αφιερωμένη στον Εθνοϊερομάρτυρα Μητροπολίτη Χρυσόστομον τον συμπολαιούχο της Δράμας, με την συμμετοχή 50 εικαστικών δημιουργών απ΄ όλη την Ελλάδα και διήρκεσε από τις 13 εως 17 Ιουλίου.

-Παρευρεύθηκε στην έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων ‘’Προφήτης Ηλίας’’ στην Πλατεία της Προσοτσάνης, και παράλληλα βράβευσε τις πρωταθλήτριες – μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Προσοτσάνης για την επιτυχία τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χάντμπολ.

  • Παρασκευή 14 Ιουλίου: Συμμετείχε στην 27η Οικονομική Επιτροπή στην Κομοτηνή.
  • Σαββάτο 15 Ιουλίου: Παρευρέθηκε στον Μυλοπόταμο στην γιορτή Καλαμποκιού που συνδιοργανώθηκε με την Π.Ε.Δράμας.
  • Κυριακή 16 Ιουλίου: Στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγ.Μαρίνας ,παρευρέθηκε στην Καλή Βρύση Δράμας.
Διαβάστηκε 265 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή