Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και Κυριακή 25 Ιουνίου 2023)

1. Το ΄΄Τελευταίο Αντίο΄΄ στον Δήμαρχο Δοξάτου  Θέμη Ζεκερίδη.

2. Υποδοχή και βράβευση του Υπεραθλητή  Μάριου  Γιαννάκου  για  την κατάκτηση  της  ψηλότερης  κορυφής του  κόσμου  το Έβερεστ.

 

foto280620231 foto280620232 foto280620233
foto280620234 foto280620235 foto280620236
foto280620237 foto280620238  

                  

Ο   Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 19 Ιουνίου  έως και Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 19 Ιουνίου: Έκανε επιτόπια επίβλεψη του σημαντικού έργου του καθαρισμού των ρεμάτων στα αγροκτήματα Χωριστής και  Καλλιφύτου.
  • Τρίτη 20 Ιουνίου: Παρέστη στην Εξόδιο Ακολουθία του  αείμνηστου Γιατρού και Δημάρχου Δοξάτου Θέμη Ζεκερίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε θεσμικά με ειλικρίνεια, και με πρόσημο πάντα την αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους της. Τους  δύο άνδρες  συνέδεε γνωριμία και φιλία ετών που είχε την ρίζα της στα Πηγάδια των  Κυργίων.
  • Τετάρτη 21 Ιουνίου: Μετά από πρόσκληση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θανάση Διαλεκτόπουλου συναντήθηκε και καλωσόρισε όλους  τους νέους διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του  Ν.Δράμας  στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου και  τους  ευχήθηκε  καλή θητεία.

-Παρευρέθηκε στην καθιερωμένη ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση της Θρακικής Εστίας στο Θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας  ‘’Σωκράτης Δημητριάδης’’ στο πλαίσιο  των  ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2023’’.

-Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Δράμας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, διοργανώθηκε μια μοναδική βραδιά στον προαύλιο χώρο του Καπνολογικού Ινστιτούτου  Δράμας, το οποίο είναι στις προτεραιότητες  του Αντιπεριφερειάρχη, τόσο η  ανακαίνιση και  συντήρηση του εμβληματικού αυτού κτιρίου όσο και η λειτουργία νέων ερευνητικών  τμημάτων με την απαραίτητη στελέχωση από επιστήμονες. Επίσης στόχος είναι η αξιοποίηση των χώρων του Καπνολογικού Ινστιτούτου με πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως ανέφερε στους παρευρισκόμενους.Την εκδήλωση κάλυψε μουσικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘’ΑΡΙΩΝ’’.

  • Πέμπτη 22 Ιουνίου: Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα ΄΄ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄ της Δράμας παρακολούθησε την εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση της σύμπραξης των συλλόγων ‘’Εκπαιδευτήρια Ελληνικής Παράδοσης’’ και ‘’ Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος ’’ Αρκαδικού στις εκδηλώσεις στο Γυμνάσιο Αρρένων Δράμας.
  • Παρασκευή 23 Ιουνίου: Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης και με πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Δράμας, υποδέχτηκε και βράβευσε τον Δραμινό αθλητή Υπεραποστάσεων και Ορειβάτη Μάριο Γιαννάκου για την κατάκτηση της ψηλότερης κορυφής του κόσμου το Έβερεστ των Ιμαλάϊων(8.848μ.).Εκ μέρους όλων των Δραμινών τον ευχαρίστησε που για μια ακόμη φορά μας έκανε περήφανους και του ευχήθηκε πάντα να πατάει στην κορυφή και να πετυχαίνει τους στόχους του.

- Με αφορμή τον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής» παρευρέθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας όπου η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας, το ΚΑΠΗ Δράμας ΝΠΔΔ και το Κέντρο Ημέρας «Πολυδεύκης» της ΕΨΥΚΑ (Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης) παρουσίασαν μια μουσικοχορευτική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Μουσείου.

          - Παρευρέθηκε στην γιορτή λήξης της ομάδας μπάσκετ της Ολυμπιακής Ακαδημίας  Δράμας  (ΟΛΑΔ) στον αύλειο χωρο του 4ου Γυμνασιου.

          - Παρευρέθηκε επίσης  στον χορό της ποδοσφαιρικης ομάδας του Π.Α.Ο.Π. Ν.Αμισού όπως και στους Πύργους στον χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύργων.

  • Σάββατο 24 Ιουνίου: Παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος όπου για 7η συνεχή χρονιά παρουσιαστήκε η εκδηλωση τα ‘’Ήθη και τα Έθιμα του τόπου μας’’.
Διαβάστηκε 237 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή