Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από Δευτέρα 12 Ιουνίου έως και Κυριακή 18 Ιουνίου 2023).

foto210620231 foto210620232 foto210620233
foto210620234 foto210620235 foto210620236
foto210620237 foto210620238 foto210620239
foto2106202310 foto2106202311 foto2106202312

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 12 Ιουνίου  έως και Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 12 Ιουνίου: Συναντήθηκε με την κ. Πόλυ Τορούνογλου Πρόεδρο του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Δράμας, στο γραφείο του για θέματα του Συλλόγου.

- Συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου Καλού Αγρού, κ. Όλγα Γεωργιάδου και συζήτησαν θέματα  και προβλήματα  του Συλλόγου.

- Παρευρέθηκε στην Αποχαιρετιστήρια Γιορτή του 2ου Δημ. Σχολείου και ευχήθηκε,  σε  μαθητές,  Γονείς, και Δασκάλους  καλό καλοκαίρι, και καλή επάνοδο.

- Συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΡΑΣΗΣ του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής  Ψυχοκοινωνικής Υγείας της  Π.Ε. Δράμας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

-Τρίτη 13  Ιουνίου: Ενημέρωσε τα ΜΜΕ της ΠΕ Δράμας για τις καθημερινές επιχειρήσεις της αναδόχου εταιρείας, η οποία με την συνδρομή και της Διεύθυνσης Υγείας εφαρμόζει με επιτυχία το πρόγραμμα για την  καταπολέμηση  των κουνουπιών, σε όλο  τον Ν.Δράμας.

-Παρευρέθηκε στον καθαρισμό των καναλιών και ρεμάτων σε Καλλίφυτο και Χωριστή με συνεργεία του ΤΟΕΒ Ρέμβης.

-Τετάρτη 14 Ιουνίου: Έγινε με επιτυχία η Εικονική Άσκηση Σεισμού ‘’Αγγίτης’’ με την συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΟΑΣΠ και το  Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Δράμας, στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Δράμας.

-Παρευρέθηκε στην τελευταία γιορτή του ΕΕΕΕΚ Δράμας, όπου μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλωσόρισαν το καλοκαίρι, και ευχήθηκε σε όλους καλές διακοπές και καλή επάνοδο.

  • Παρέστη στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, όπου πραγματοποιήθηκε για 1η φορά η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού, με τον πιστοποιημένο Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Διδάκτωρα Ψυχομετρίας του Πανεπιστημίου  Ιωαννίνων κ. Ατλάση Χρήστο και την ομάδα του.   
  • Βρέθηκε κοντά στους μαθητές και Δασκάλους του 1ου και 14ου Δημ. Σχολείου, στις γιορτές λήξης της περιόδου, όπου ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, και καλή επάνοδο.

-Πέμπτη 15 Ιουνίου: Υποδέχτηκε στο γραφείο του το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας με την Πρόεδρο κ. Άννα Κονδυλάκη και συζήτησαν τα θέματα και τις προσεχείς δράσεις του Λυκείου των Ελληνίδων. 

-Παρευρέθηκε και προλόγισε, στην Ορεστιάδα, στην έναρξη του  Α΄ Ιεροψαλτικού Συνεδρίου Περιφέρειας ΑΜΘ, παρουσία 150 συνέδρων, του εκπροσώπου της ΑΘΠ του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.Βαρθολομαίου, Αρχιμανδρίτη Λάζαρου Θεοδοσίου, του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου -  Ορεστιάδας και Σουφλίου κ .Δαμασκηνού και πολλών ακόμη σημαντικών ανθρώπων της Βυζαντινής Μουσικής. Τέλος ευχήθηκε το Ιεροψαλτικό Συνέδριο να γίνει θεσμός για την Εθνική μας Μουσική και τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

  • Παρασκευή 16 & Σάββατο 17 Ιουνίου: Συνεχίζει να παρευρίσκεται στις εργασίες του Α’ Ιεροψαλτικού Συνεδρίου στην Ορεστιάδα, και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ι.Μ. Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Μαργαρίτη Αστεριάδη και τους συνεργάτες του, με πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού και ρεαλισμού  οδηγούν το Συνέδριο άψογα,  με την συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων  συνέδρων, απ όλη την Ελλάδα.
Διαβάστηκε 215 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή