Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημάρχου Δοξάτου Θεμιστοκλή Ζεκερίδη

Mπροστά στο σκήνωμα του αειμνήστου πλέον Χειρουργού Γιατρού και Δημάρχου Δοξάτου Θέμη Ζεκερίδη, δε χωρούν αμετροέπειες, παρά μονάχα λόγια ζυγισμένα, όπως τα κανοναρχεί ο φόβος της Κρίσεως.

Ο Δήμος Δοξάτου και η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας πενθούν και θρηνούν την απροσδόκητη απώλεια ενός σπουδαίου Ανθρώπου και οικογενειάρχη, ενός μοναδικού Επιστήμονα, ενός ξεχωριστού Αυτοδιοικητικού ανδρός.

Με τον Θέμη Ζεκερίδη μας συνέδεε γνωριμία και φιλία ετών, που είχε τη ρίζα της στα Πηγάδια, στο χωριό που διηκόνησε ως ιεροδιδάσκαλος ο πατέρας μου ο παπά Βασίλης για 50 χρόνια.

Με τον Θέμη Ζεκερίδη, συνεργαστήκαμε θεσμικά με ειλικρίνεια. Άλλες φορές συμφωνήσαμε άλλες διαφωνήσαμε. Αυτό που πάντα όμως μας συνέδεε ήταν η αγάπη για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

Στη μνήμη του Θέμη Ζεκερίδη, οι σημαίες στο Διοικητήριο Δράμας θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι και την ημέρα της ταφής του. Και την ημέρα της ταφής του, μετά από συνεννόηση με τους Δημάρχους Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, Προσοτσάνης Θεόδωρο Αθανασιάδη, Παρανεστίου Αναστάσιο Καγιάογλου και Κ. Νευροκοπίου Ιωάννη Κυριακίδη, οι υπηρεσίες των Δήμων και της Αντιπεριφέρειας Δράμας θα είναι κλειστές από τις 12:00 έως την λήξη του ωραρίου.

Εκ μέρους όλου του Δραμινού λαού εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα παιδιά και σε όλους τους δημότες του Δήμου Δοξάτου.

Καλό ταξίδι Θέμη …

Η μνήμη σου θα μας μείνει αιώνια.

Διαβάστηκε 214 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή