Διοικητική Ενημέρωση

Διεξαγωγή επιμορφωτικού προγράμματος με τίτλο «Διαχείριση κρίσεων στο εσωτερικό περιβάλλον των δημόσιων οργανισμών και στην επικοινωνία με τον πολίτη».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                    Κομοτηνή 4-06-2013    

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ                             Αριθμ. Πρωτ. ΔΔ.Οικ. 3144

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ε.Λ. ΠΑΜΘ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ Ε.Λ.

 

Ταχ.Δ/νση   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1                                            Προς: Όπως ο πίνακας αποδεκτών

Ταχ.Κώδικας : 691 00 – Κομοτηνή

Πληροφορίες :Α.Γκαράνης                                                  

Τηλέφωνο     : 2531350106

Email: aris@pamth.gov.gr

 

ΘΕΜΑ: Διεξαγωγή επιμορφωτικού προγράμματος.

             Σας γνωρίζουμε ότι, πρόκειται να διεξαχθεί στην Κομοτηνή από 12/6 έως 21/6 επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Διαχείριση κρίσεων στο εσωτερικό περιβάλλον των δημόσιων οργανισμών και στην επικοινωνία με τον πολίτη». Φορέας υλοποίησης του επιμορφωτικού προγράμματος είναι το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης πιστοποιημένη επιμορφωτική δομή της ΑΔΕΔΥ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους που υπηρετούν στην ΠΑΜΘ (έδρα και Περιφερειακές ενότητες), ανεξαρτήτως κατηγορίας, ειδικότητας, βαθμού, σχέση εργασίας (μόνιμοι, ΙΔΑΧ) και διεξάγεται εκτός ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών (απογευματινές ώρες).

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την διοίκηση, η οποία είναι αρωγός σε τέτοιου είδους ενέργειες, σκοπός των οποίων είναι, η ανάπτυξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της μέσω της επιμόρφωσης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τον πολίτη.

Το πρόγραμμα που υλοποιείται από το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης, είναι πιστοποιημένο και παρέχεται μοριοδότηση στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με το Ν.3528/2007 «Κύρωση του Κώδικα Καταστάσεως Δημοσίων Πολιτικών ΔιοικητικώνΥπαλλήλων και Υπαλλήλων ΝΠΔΔ» όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο πρώτο του Ν.3839/2010 «Σύστημα επιλογής προϊσταμένων οργανικών μονάδων με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια − Σύσταση Ειδικού Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων (ΕΙ.Σ.Ε.Π.) και λοιπές διατάξεις».

     Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι που προτίθενται να παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό πρόγραμμα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους το αργότερο μέχρι τις 7/6 ημέρα Παρασκευή υπογεγραμμένη από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας και τον ενδιαφερόμενο στο Fax: 2310231571.

                                                                                               Ο Γεν.Δ/ντής Ε.Λ.ΠΑΜΘ

Πίνακας Αποδεκτών                                                                Αριστοτέλης Γκαράνης

1. Γραφείο Περιφερειάρχη/Εκτελεστικού

2. Γραφείο Γεν.Δ/ντή Ε.Λ. ΠΑΜΘ

3. Γραφείο Γεν.Δ/ντή Αναπτ.Προγραμ.Περ.Υποδ.

4. Γραφείο Γεν.Δ/ντή Ανάπτυξης

5. Γραφείο Γεν.Δ/ντή Περιφ.Αγροτ.Οικον.και Κτην.

6. Γραφείο Γεν.Δ/ντή Μεταφ.Επικοιν.

7. Όλες τις Δ/νσεις και αυτοτελή τμήματα των υπηρεσιών της έδρας και της ΠΕ Ροδόπης για ενημέρωση των υπαλλήλων που υπηρετούν σε αυτές.

8. Δ/νσεις Διοικητικού – Οικονομικού των ΠΕ  της ΠΑΜΘ με την παράκληση να κοινοποιήσουν την επισυναπτόμενη αλληλογραφία σε όλες τις Δ/νσεις της οικείας ΠΕ, με σκοπό την πλήρη  ενημέρωση των υπαλλήλων τους.

9. Δ/νση Διαφάνειας και Η.Δ. για την ανάρτηση  στην ιστοσελίδα του φορέα της υλοποίησης του  επιμορφωτικού προγράμματος

Αίτηση συμμετοχής (pdf)

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα (pdf)

 

Διαβάστηκε 1469 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 14:41

Αναζήτηση Διοικητική Ενημέρωση

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή