Περιφερειακό Συμβούλιο

2012 Aπόφαση 257η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Του Πρακτικού 11 / 2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

-------------------------------
Αριθ. Απόφασης 257/ 2012
-------------------------------

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση αιτήσεων για παραίτηση, μεταβίβαση και θεώρηση αδειών    επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών στην Π.Ε. Ξάνθης.

 

 

 

 

   Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις α) του άρθρου 94 & 283 του N. 3852/2010 β) του άρθρου 2 του Π.Δ. 51/2006  

                        

                                       ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

 

 1. Εγκρίνει την αίτηση της Αλεξιάδου Ίρμας του Κυριάκου, για κατάργηση της άδειας επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών.
 2. Εγκρίνει την αίτηση της Λεοντίδου Δέσποινας του Παναγιώτη, για κατάργηση της άδειας επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών.
 3. Εγκρίνει την αίτηση της Κανατσίδου Στυλιανής του Δημητρίου, για κατάργηση της  άδειας της επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών.
 4. Εγκρίνει την αίτηση του Γκεβορκιάν Άρμεν του Άλμπερτ., για κατάργηση της   άδειας επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών.
 5. Εγκρίνει την αίτηση της Τζεμαλή Ογλού Τζεμαλή του Ενβέρ, για κατάργηση της   άδειας   επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών.
 6. Εγκρίνει την αίτηση της Καρά Χασάν Ρετζέπ, για κατάργηση της  άδειας επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών.
 7. Εγκρίνει την θεώρηση της άδειας του επαγγελματία Πωλητή Λαϊκών αγορών        Ζαρζακόπουλου Καριοφύλλη, σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας.
 8. Έγκρίνει την μεταβίβαση της άδειας της επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών Σκηνίτη Κωνσταντινιάς του Βασιλείου στην κόρη της Σκηνίτη Χριστίνα, η οποία πληροί τους όρους σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας.
 9. Έγκρίνει την μεταβίβαση της άδειας του επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών       Κοτανίδη Εδουάρδου του Νικολάου στην κουνιάδα του Γιαννακοπούλου Μάγια,η οποία πληροί τους όρους σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας.
 10. Έγκρίνει την μεταβίβαση της άδειας της επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών Τσιτλίδου Σουζάνας του Βλαδίμηρου στο γιό της Τσιτλίδη Σάββα, ο οποίος πληροί τους όρους σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας.
 11. Έγκρίνει την μεταβίβαση της άδειας του επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών Κιαζήμ Ογλού Σαμπρή του Κιαζήμ στο γιό του Κιαζήμ Ογλού Καρατζά, ο οποίος πληροί τους όρους σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας.
 12. Έγκρίνει την μεταβίβαση της άδειας του επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών Ρεσίτ Χουσεϊν Σαλή του Χουσεΐν στη σύζυγό του Ρεσίτ Χουσεΐν Μπελκιουζάρ, η οποία πληροί τους όρους ,σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας.

 

Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 257 /2012

 

Διαβάστηκε 816 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 09:06
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Aπόφαση 260η 2012 Aπόφαση 256η »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή