2012 Πρόσκληση 14η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 3 Μαΐου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ.2976

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 14η τακτική συνεδρίαση του έτους 2012.

 

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 08 - 05 - 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού υπ’ αρ. 3 της Επιτροπής Αξιολόγησης δημόσιου διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου/ων του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ» για το έτος 2012.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Λ. Γεωργίου) (ΠΑΜΘ).


2. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού του διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση – Σύνδεση Πλωτών Συγκροτημάτων Πέπλου έτους 2012». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Ψαρράς) (ΠΕ Έβρου).


3. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης προσφορών για την ανάδειξη μειοδότη για τη συντήρηση κλιματιστικών των υπηρεσιών της ΠΕ Έβρου. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Π. Παπατζίκης) (ΠΕ Έβρου).


4. Εισήγηση για την έγκριση της διακήρυξης και τη συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού για τη δημοπράτηση του έργου « Πυρασφάλεια Διοικητηρίου Καβάλας», προϋπολογισμού €180.000,00 με ΦΠΑ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Π. Μεταλλίδης) (ΠΕ Καβάλας). 

5. Εισήγηση για την έγκριση του πρακτικού 1/2012 της Επιτροπής Αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση ανελκυστήρων του Διοικητηρίου της ΠΕ Καβάλας» με χρονική διάρκεια του έργου από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2012, και προϋπολογισμό €9.600,00 χωρίς ΦΠΑ (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Ασημής)(Π.Ε. Καβάλας).


6. Εισήγηση για την έγκριση των όρων της διακήρυξης και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού για τη δημοπράτηση του έργου «Εγγειοβελτιωτικά Έργα Περιοχής Παγγαίου» προϋπολογισμού €120.000,00 με ΦΠΑ.

7. Εισήγηση για τον έλεγχο εκ νέου υποβληθέντων δικαιολογητικών συμμετοχής στο διαγωνισμό «Βελτίωση ισόπεδης διάβασης στην κεντρική τάφρο Τεναγών Φιλίππων – αγρόκτημα Αμισιανών», προϋπολογισμού €58.000,00 με ΦΠΑ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Α. Αναγνωστόπουλος) ( Π.Ε. Καβάλας).

8. Εισήγηση για την έγκριση της Έκθεσης Καταλληλότητας προσφερόμενων ακινήτων για τη μίσθωση αποθήκης φύλαξης υλικών δακοκτονίας, της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας στη Θάσο. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Αλ. Καραγεώργου)(Π.Ε. Καβάλας)


9. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού Επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Επισκευές – Ανακαίνιση κτιρίων στην ΠΕ Ξάνθης, ιδιοκτησίας ΠΑΜΘ», προϋπολογισμού €350.000,00 με ΦΠΑ.


10. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης 2η παράτασης συνολικής προθεσμίας κατασκευής του έργου «Επέκταση 6/θέσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Εχίνου» (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Α. Καραθανάση) (Π.Ε. Ξάνθης)


11. Εισήγηση για την τροποποίηση της υπ’αρ. 93/102 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής πουαφορά την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας του υποέργου «Ολοκλήρωση οδού Νότιας Παράκαμψης Δράμας» του έργου «Σύνδεση Ε.Ο. 57 Δράμας – Νευροκοπίου – Βουλγαρικών Συνόρων με την επαρχιακή οδό Δράμας – Κουδουνίων – Ορία Ν. Σέρρων και οδός Νοτίας
παράκαμψης Δράμας», προϋπολογισμού €8.000.000,00. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Κ. Στεφανίδου)(Π.Α.Μ.Θ.)


12. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας υποβολής σταδίων της μελέτης «Μελέτη βελτίωσης Ε.Ο. Νο 2 στο τμήμα από ανατολικό κόμβο Κομοτηνής έως είσοδο Ροδίτη Ν. Ροδόπης» (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Δερνεκστής) (Π.Ε. Ροδόπης)


13. Εισήγηση για την τροποποίηση της υπ’αρ. 123/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την από 25-4-2012 «Συνδιοργάνωση της ΠΑΜΘ με το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης εκδήλωσης με θέμα Αίμα – Τροχαία – Ατυχήματα»
(Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Κ. Πεχλιβανίδου) (Π.Ε. Ροδόπης) 

14. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ. 

15. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 13 της προηγούμενης συνεδρίασης.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 1015 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 08:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πρόσκληση 13η 2012 Πρόσκληση 12η »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή