2012 Πρόσκληση 12η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 18 Απριλίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ.2707

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 12η τακτική συνεδρίαση του έτους 2012.

 

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 23 - 4 - 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την Έκθεση Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της ΠΑΜΘ για το 1ο Τρίμηνο του 2012. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) (ΠΑΜΘ).


2. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ. με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, εκδήλωσης ποντιακής μουσικής και χορευτικών συγκροτημάτων, που θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα στις 29 Απριλίου 2012. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Θ. Σερετίδης) (ΠΑΜΘ).


3. Εισήγηση για την έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. στη δεύτερη συνάντηση των Εταίρων του Προγράμματος “LEARNING AND DEVELOPING OUR SKILLS” του χρηματοδοτικού εργαλείου PROGRESS, που θα πραγματοποιηθεί στη Γιάλοβα της Τουρκίας στις 25 Απριλίου 2012. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) (ΠΑΜΘ).


4. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης περαίωσης του έργου «Αποκατάσταση Καταπτώσεων στο δρόμο Μάνδρα – Μικρό Δέρειο – Ρούσα».


5. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης περαίωσης του έργου «Εργασίες Αποκατάστασης Φθορών Οδοποιίας Βορείου Έβρου».


6. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης περαίωσης του έργου «Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου Έβρου – Ανέγερση Νέου Κτίσματος Αιθουσών Αυτοάμυνας – Αιθουσών Σκοπευτηρίων».(Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Α. Ψαρράς) ( Π.Ε. Έβρου).


7. Εισήγηση για την έγκριση του πρακτικού διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση Επαρχιακής Οδού Δράμας – Σιδηρονέρου – Δασικού Χωριού (από έξοδο Τ.Δ. Σκαλωτής προς Δασικό Χωριό) Έως Χ.Θ. 11+800». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος η Ν. Κεφαλίδου)(Π.Ε. Δράμας).


8. Εισήγηση για την έγκριση α) διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού, β) συγκρότησης επιτροπών αξιολόγησης αποτελεσμάτων και ενστάσεων, για την προμήθεια εντομοκτόνων και ελκυστικών ουσιών για το πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς το 2012 στη Θάσο, προϋπολογισμού 27.056€ με Φ.Π.Α. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Λ. Καστανάς)(Π.Ε. Καβάλας

9. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχου, για τον <<καθαρισμό των χώρων του Διοικητηρίου, του Οργανισμού Καπνού, του Γ .Γ. Α. Θάσου και Χρυσούπολης και του Αγροτικού Κτηνιατρείου Καβάλας, Χρυσούπολης και Θάσου, και του ΚΤΕΟ Καβάλας». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α.Ασήμης) (Π.Ε. Καβάλας)


10. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με τον Αθλητικό Σύλλογο Μυρτοφύτου ΝΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ εκδηλώσεων με ομιλίες ενάντια στα ναρκωτικά και τη βία στα γήπεδα και παράλληλα ποδοσφαιρικούς αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Μυρτόφυτο στις 29 Απριλίου 2012. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων Σ.Ράπτη) (Π.Ε.Καβάλας)


11. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 11 της προηγούμενης συνεδρίασης .

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 936 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 09:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πρόσκληση 14η 2012 Πίνακας 12 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή