2012 Πρόσκληση 10η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 30 Μαρτίου 2012

Αριθμ. Πρωτ 2384

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 10η τακτική συνεδρίαση του έτους 2012.


Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 4 - 4 - 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικού άγονου διαγωνισμού και καθορισμός νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου « Προστασία και ανόρθωση υδατικών και δασικών πόρων Νομού Ροδόπης» εργολαβία « Διαχείριση του Καλαμιώνα της Λίμνης Ισμαρίδας» προϋπολογισμού 180.000,00 € (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Παράσχου) (ΠΑΜΘ)


2. Εισήγηση για την έγκριση του πρακτικού διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την επιλογή μελών επιτροπών για το έργο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Α.Μ.Θ. «Καταπολέμηση κουνουπιών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Θ. Σερετίδης) (ΠΑΜΘ)


3. Εισήγηση για την έγκριση του πρακτικού Δημοπρασίας του έργου «Εκσυγχρονισμός – Διαρρύθμιση Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως» προϋπολογισμού 999.360,00€.


4. Εισήγηση για την έγκριση της οριστικής μελέτης υδραυλικών έργων της συμπληρωματικής μελέτης με τίτλο «Μελέτη Αποκατάστασης και Υπογειοποίησης Αρδευτικών Δικτύων του Τ.Ο.Ε.Β. Ερυθροποτάμου (Α’ Φάση)


5. Εισήγηση για την έγκριση επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης για την κατασκευή του υποέργου «Σύνδεση Πλωτών συγκροτημάτων Πέπλου έτους 2012» προϋπολογισμού 64.943,75 € με ΦΠΑ, με πρόχειρο διαγωνισμό κατά το άρθρο 29 του Ν.3669/2008.


6. Εισήγηση για την έγκριση επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης για την κατασκευή του υποέργου «Συντηρήσεις – ανταλλακτικά πλωτών έτους 2012» προϋπολογισμού 36.580,20 € με ΦΠΑ, με πρόχειρο διαγωνισμό κατά το άρθρο 29 του Ν.3669/2008.
(Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Α. Ψαρράς) ( ΠΕ Έβρου).


7. Εισήγηση για την έγκριση επανάληψης μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου «Ηλεκτροφωτισμός πεζοδρόμου Λιμενάρια – Πευκάρι» προϋπολογισμού 100.000,00 € με ΦΠΑ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Κουνάκος ) (Π.Ε. Καβάλας).


8. Εισήγηση για τη συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού για τη δημοπράτηση των εργασιών κατασκευής του έργου «Αποπεράτωση Δημαρχείου Δήμου Δοξάτου» προϋπολογισμού 210.000,00 € με ΦΠΑ. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Α. Κεφαλίδου) (Π.Ε. Δράμας).

9. Εισήγηση για την έγκριση πρόσκλησης με διαπραγμάτευση, για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Δρόμου Σκαλωτής – Δασικού Χωριού (από χιλιομετρική θέση 11,50 έως Δασικό Χωριό», προϋπολογισμού 31.980,00 € με ΦΠΑ. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Μ. Παγκάλου) (Π.Ε. Δράμας).


10. Εισήγηση για την έγκριση νέας ημερομηνίας δημοπράτησης και τη συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού για τη δημοπράτηση των εργασιών κατασκευής του υποέργου «Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού των Εσωτερικών Χώρων του Πνευματικού Κέντρου Μητρόπολης Δράμας». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Ν. Λαλισσίδης) (Π.Ε. Δράμας).


11. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ 627/2011 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Σ. Ράπτη) (Π.Ε. Καβάλας).


12. Εισήγηση για την έγκριση πρότασης για την προετοιμασία των βαγονιών Τρένου του Πολιτισμού, ενόψει της έναρξης του προγράμματος «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού» (Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας). (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Χ. Παρδαλίδου) (Π.Ε. Έβρου).


13. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης του Διημέρου Αγάπης 2012. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Δ. Μούργου) (Π.Ε. Ξάνθης).


14. Εισήγηση για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. στην έκθεση ελαιολάδου – ελιάς που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ ελαιολάδου – ελιάς και θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Απριλίου στην Αθήνα, και την έγκριση δαπάνης ύψους 4.000,00 € για την κάλυψη της συμμετοχής της Π.Α.Μ.Θ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Γ. Τσακίρης) (Π.Α.Μ.Θ.).


15. Εισήγηση για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Γυναικών «Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ» που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου 2012.


16. Εισήγηση για την έκδοση βιβλίου με τίτλο «Ο χαμένος πλούτος των αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Φ. Μελέγκος) (ΠΕ Ροδόπης).


17. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ.


18. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 9 της προηγούμενης συνεδρίασης .

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 861 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 08:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 10 2012 Πίνακας 9 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή