2012 Πρόσκληση 6η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 24 Φεβρουαρίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ. 1551

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 6η συνεδρίαση του έτους 2012.

 

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 29 - 2 - 2012 ημέρα  Tετάρτη και ώρα 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Κατάρτιση της 1ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού της Π.Α.Μ.Θ. Οικονομικού έτους 2012. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο κ. Τ. Εξάρχου) (Π.Α.Μ.Θ.)


2. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικού για την κήρυξη προμηθευτή ως έκπτωτου και την κατάπτωση Εγγυητικής επιστολής υπέρ της Π.Α.Μ.Θ.(Περιφερειακής Ενότητας Έβρου) λόγω μη ολοκλήρωσης του έργου: «Προμήθεια για τη μηχανοργάνωση και τον εξοπλισμό της Δ/νσης Υδροοικονομίας» (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Β. Αρβαντά) ( ΠΕ Έβρου).


3. Εισήγηση για την έγκριση ανάκλησης απόφασης κατακύρωσης του έργου : «Βελτίωση οδού Μυρτίσκης Άνω Βυρσίνης» στην εταιρεία «Γραμματικόπουλος ΑΤΕ» και ανάθεσης της κατασκευής στην αμέσως επόμενη κατά σειρά μειοδοσίας Εργοληπτική Επιχείρηση ή Κοινοπραξία.


4. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού κλήρωσης και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Αντιστήριξη πρανών κάτω διάβασης οικισμού Αρίσβης» Προϋπολογισμού: 63.200,00€ με ΦΠΑ.
(Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Κ. Δερνεκτσής )(ΠΕ Ροδόπης).


5. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικού και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Βελτίωση δρόμου Δοξάτου – Αδριανής».


6. Εισήγηση για την έγκριση πρόσκλησης με διαπραγμάτευση, για την εκπόνηση της μελέτης: «ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΡΟΜΟΥ ΣΚΑΛΩΤΗΣ – ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (Από Χ.Θ. 11,50 έως Δασικό χωριό)». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Ν. Λαλισσίδης) ( ΠΕ Δράμας).

7. Εισήγηση για την έγκριση τροποποίησης της Διακήρυξης 01/2012 Δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφοράς για την ανάδειξη αναδόχου «για τον καθαρισμό των χώρων του Διοικητηρίου, του Οργανισμού Καπνού, του Γ.Γ.Α. Θάσου και Χρυσούπολης και του Αγροτικού Κτηνιατρείου Καβάλας, Χρυσούπολης και Θάσου, και του ΚΤΕΟ Καβάλας» με χρονική διάρκεια του έργου από την υπογραφή της σύμβασης και για ένα έτος και με προϋπολογισμό: 187.200,00€, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Ε. Ιορδανίδου ) (ΠΕ Καβάλας). 

8. Εισήγηση για την εκπροσώπηση της ΠΑΜΘ ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής στις 21/2/2012 κατά την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της σύμπραξης : «Γεωανάλυση Α.Ε.» - «Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Μελετών Εφαρμογών Πληροφορικής – Πολυλάιν» - «Πετρόπουλος Νικόλαος» - «Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος» κατά της Π.Α.Μ.Θ για την ανάθεση της μελέτης «Βελτίωσης 5ης και 7ης επαρχιακής οδού Ζαρκαδιά – Μακρυχώρι - Κεχρόκαμπος» (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Θ. Καραβάς ) (Π.Ε. Καβάλας).

9. Εισήγηση για την ανάκληση του από 28/11/2011 ασκηθέντος ένδικου μέσου κατά της με αριθμ.711/2011 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας, βάσει της από 382/2011 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. για την έγκριση εξόφλησης των τιμολογίων της «Ν.Νικολαϊδης και Σια Ο.Ε.». 

10. Εισήγηση για την άσκηση ένδικου μέσου ανακοπής κατά της με αριθμ.81/2012 διαταγής πληρωμής Ειρηνοδικείου Καβάλας μετά από την 30/1/2012 αίτησης της «Τηλεόραση Μακεδονίας Θράκης Α.Ε.» με τον διακριτικό τίτλο «CENTER» κατά της Π.Α.Μ.Θ.


11. Εισήγηση για την άσκηση ένδικου μέσου ανακοπής κατά της με αριθμ.82/2012 διαταγής πληρωμής Ειρηνοδικείου Καβάλας μετά από την 30/1/2012 αίτησης της «Ραδιοτηλεοπτικής Καβάλας Α.Ε.» με τον διακριτικό τίτλο «ENA CHANNEL» κατά της Π.Α.Μ.Θ.


12. Εισήγηση για την εκπροσώπηση της ΠΑΜΘ ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας για την αριθ. 22/12/2004 προσφυγής που υπέβαλλε η «STALCO Α.Β.Ε.Τ.Ε.» κατά της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Α.Μ.Θ. / Π.Ε. Καβάλας και των με αριθμ. 0201/06-12-2004 κ 194/06-12-2004 καταλογιστικών πράξεων για παράβαση της ΚΥΑ Γ5/29840/2304/2001 δια των οποίων επεβλήθη πρόστιμο 1.206,98 ευρώ και αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας για δύο μήνες του υπ’ αρίθμ. ΡΜΚ 5893 ΦΙΧ αυτοκινήτου ιδιοκτησίας της ανωτέρω εταιρείας και με την οποία προσφυγή ζητεί την ακύρωση των δύο καταλογιστικών πράξεων, την επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων και της άδειας κυκλοφορίας.


13. Εισήγηση για την έγκριση απευθείας ανάθεσης της συντήρησης των ανελκυστήρων του κτιρίου της Π.Ε. Καβάλας με ετήσιο προϋπολογισμό 9.120,00 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.


14. Εισήγηση για την εκπροσώπηση της ΠΑΜΘ ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας με την αριθ. 451/11-2-2011 για την από 27-09-2010 αγωγή της Μπουδακίδου Σοφίας του Ευθυμίου κατά της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καβάλας. (Εισηγητής των ανωτέρων θεμάτων ο Σ. Καγκαϊδης) (Π.Ε. Καβάλας).


15. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμιών του έργου: «ΑναστύλωσηΦρουραρχείου Ξάνθης (Οικία Χατζηδάκι ) - Πολυχώρος Τέχνης και Σκέψη Μάνος Χατζηδάκις – ΑΦάση» (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Α. Καραθανάση ) (ΠΕ Ξάνθης).


16. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας μουσικοχορευτικής εκδήλωσης για την 25η Μαρτίου.(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Ε. Παπαβαρύτης) (Π.Ε. Καβάλας).


17. Εισήγηση για την έγκριση συμμετοχής της ΠΑΜΘ στην μεικτή τουριστική έκθεση «I.T.B.», στις 7-11 Μαρτίου 2012 στο Βερολίνο της Γερμανίας. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Μ. Δαλάκα) (ΠΕ Καβάλας).


18. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης εκδήλωσης – ημερίδας με θέμα: «Αίμα –Τροχαία ατυχήματα».
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Θ. Σερετίδης) (Π.Ε. Ροδόπης).


19. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ.


20. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 5 προηγούμενης συνεδρίασης .


Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 892 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 08:43
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 6 2012 Πρόσκληση 5η »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή