2012 Πρόσκληση 5η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 16 Φεβρουαρίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ. 1365

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 5η συνεδρίαση του έτους 2012.


Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 20 - 2 - 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Εισήγηση για την έγκριση διαγωνισμού για την «Καταπολέμηση κουνουπιών στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Λ. Γεωργίου) (ΠΕ Ροδόπης)


2. Εισήγηση για την έγκριση προκήρυξης επαναληπτικού δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση εργασιών καθαριότητας των κτιρίων της ΠΕ Ροδόπης και ΠΑΜΘ.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) ( ΠΑΜΘ).


3. Εισήγηση για την έγκριση των όρων ανάθεσης και του τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης για το έργο «Συντήρηση καναλιών – κατασκευή τεχνικών στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης» (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Π. Μπονόβας) ( ΠΑΜΘ).


4. Εισήγηση για την έγκριση διενέργειας και των όρων διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπών τακτικού ανοιχτού διαγωνισμού για την καθαριότητα των χώρων των υπηρεσιών της Π.Α.Μ.Θ.(Περιφερειακής Ενότητας Έβρου). (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Β. Αρβαντά) ( ΠΕ Έβρου).


5. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού για τον άγονο διαγωνισμό του έργου: «Εκσυγχρονισμός – Διαρρύθμιση Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως» και ορισμός νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Ψαρράς) ( ΠΕ Έβρου).


6. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικών άγονης δημοπρασίας και ορισμός νέας ημερομηνίας για την επαναδημοπράτηση του έργου: «Βελτίωση Επαρχ. Οδού Δράμας – Σιδηρονέρου – Δασικού χωρίου (από έξοδο Τ.Δ. Σκαλωτής προς Δασικό χωριό) έως Χ.Θ. 11+800. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Ν. Λαλισσίδης) ( ΠΕ Δράμας).


7. Εισήγηση για την Έγκριση : α) τρόπου επιλογής εργοληπτικής β) διακήρυξης διαγωνισμού και της περίληψης διακήρυξης διαγωνισμού γ) συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού για την διεξαγωγή της δημοπρασίας του έργου: « Τακτική Συντήρηση οδικού Δικτύου Π.Ε.Ξάνθης έτους 2011»προϋπολογισμού 350.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α.

 

8. Εισήγηση για την έγκριση των όρων απευθείας ανάθεσης του έργου : «Προμήθεια μη εμπορεύσιμου αλατιού Π.Ε. Ξάνθης έτους 2012» προϋπολογισμού 22.600,00 με Φ.Π.Α. 

9. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικού άγονης δημοπρασίας και καθορισμός νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού του υποέργου: «Διευθέτηση βαθιάς κοίτης χειμάρρου Κοσυνθου για την αντιπλημμυρική προστασία παραποτάμιων περιοχών και οικισμών (τμήμα κατάντι γέφυρας πηγαδιών)» του έργου: «Διευθέτηση βαθιάς κοίτης χειμάρρου Κοσυνθου για την αντιπλημμυρική προστασία παραποτάμιων περιοχών και οικισμών (τμήμα κατάντι γέφυρας Πηγαδιών)».

 

10. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού της επιτροπής του διαγωνισμού του υποέργου: «Βελτίωση Επαρχιακής οδού αριθ. 7 από διασταύρωση με Ε.Ο. 2 μέχρι Άβατο», του έργου: «Βελτίωση Επαρχιακής Οδού αριθ. 7 από διασταύρωση με Ε.Ο.2 μέχρι Άβατο». (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Α. Καραθανάση ) (ΠΕ Ξάνθης)

11. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού διαγωνισμού του έργου: «Επισκευαστικές εργασίες κτιρίων ΠΑΜΘ επί των οδών Φιλίππου και Σισμάνογλου» προϋπολογισμού: 179.800,00€.


12. Εισήγηση για την οριστική παραλαβή της μελέτης: «Γεωτεχνική έρευνα για τη μελέτη γεφυρών και βελτιώσεων επαρχιακής οδού Νο 9 (Πανεπιστημιούπολη –Γρατινή- Αρριανά)». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Κ. Δερνεκτσής )(ΠΕ Ροδόπης).


13. Εισήγηση για την έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας του υποέργου: «Ολοκλήρωση οδού Νότιας παράκαμψης Δράμας» του έργου: «Σύνδεση Ε.Ο. 57 Δράμας – Νευροκοπίου –Βουλγαρικών Συνόρων με την επαρχιακή οδό Δράμας – κουδουνίων – Όρια Ν.Σερρών και οδός Νότιας παράκαμψης Δράμας» προϋπολογισμού: 8.000.000,00 € .


14. Εισήγηση για τον ορισμό Επιτροπής διαγωνισμού της μελέτης: «Εκτίμηση της εξέλιξης και των τάσεων της ορνιθοπανίδας και της ιχθυοπανίδας στη Λίμνη Ισμαρίδα» στο πλαίσιο του έργου: «Προστασία και ανόρθωση υδατικών και δασικών πόρων Νομού Ροδόπης» προεκτιμώμενης αμοιβής 96.554,80 (χωρίς Φ.Π.Α).


15. Εισήγηση για την συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Προστασία και ανόρθωση υδατικών και δασικών πόρων Νομού Ροδόπης» εργολαβία «Διαχείριση του Καλαμιώνα της Λίμνης Ισμαρίδας» προϋπολογισμού: 180.000,00€. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Α. Παράσχου )(Π.Α.Μ.Θ.).


16. Εισήγηση για την εκπροσώπηση της ΠΑΜΘ ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας για την αριθ. 39/11-2-2011 αίτηση ακυρώσεως που υπέβαλλε η «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ» κατά του 1) Ελληνικού Δημοσίου 2) της Π.Α.Μ.Θ. για την ακύρωση της 55815/8097/22-11-2010 απόφασης της Γ.Γ. της Π.Α.Μ.Θ.. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Γ. Βαμβατήρα) (ΠΕ Καβάλας)


17. Εισήγηση για άσκηση ή μη έφεσης κατά της υπ’ αριθμ 237/2011 απόφασης Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής που αφορά χορήγηση άδειας άσκηση ιατρικού επαγγέλματος. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Δ. Μούργου) ( ΠΕ Ξάνθης).


18. Εισήγηση για την έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: « Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο Θεολόγου.» (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Θ. Καραβάς ) (Π.Ε. Καβάλας).

19. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με το Μ.Γ.Σ. Εθν. Αλεξανδρούπολης του 10ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος σκακιού» (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Θ. Μυλωνάς) (Π.Ε. Έβρου).


20. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Μεταμόρφωση» και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλλιράχης Θάσου, παραδοσιακών εκδηλώσεων της Τυρινής στην Καλλιράχη Θάσου. 

21. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με τον Πολιτιστικό – Αιμοδοτικό Σύλλογο Ακροβουνίου , παραδοσιακών εκδηλώσεων «Διονυσιακοί Απόηχοι 2012».


22. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με εννέα γυναικεία σωματεία της Καβάλας , εκδήλωσης για την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Ε. Παπαβαρύτης) (Π.Ε. Καβάλας).


23. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ.


24. Εισήγηση για την έγκριση των Πρακτικών 3 και 4 προηγούμενων συνεδριάσεων .


Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 1018 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 08:42
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πρόσκληση 6η 2012 Πίνακας 5 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή