Οικονομική Επιτροπή

2012 Πρόσκληση 2η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 25 Ιανουαρίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ. 1015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 2η συνεδρίαση του έτους 2012.

 

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 30 - 1 - 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση των όρων διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπών αξιολόγησης, ενστάσεων και παραλαβής , ανοικτού τακτικού διαγωνισμού της ΠΑΜΘ (ΠΕ Έβρου) για την προμήθεια ειδών γραφικής ύλης , έτους 2012. (Επαναληπτικός διαγωνισμός). (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Β. Αρβαντά ) (ΠΕ Έβρου).

2. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού και ανάδειξη αναδόχου πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού με κριτήριο «τη χαμηλότερη τιμή» για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού οδικού φωτισμού – οδοσήμανσης για τις ανάγκες της ΠΕ Έβρου Προϋπολογσιμού:11.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Ψαράς) (ΠΕ Έβρου) .


3. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο δρόμο από διασταύρωση Βώλακα προς Χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού» προϋπολογισμού: 50.000,00€. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Ν. Λαλισσίδης ) (ΠΕ Δράμας).


4. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Συντήρηση Η/Μ εγκαταστάσεων Οδικού δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης έτους 2011» Προϋπολογισμού:73.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Α. Καραθανάση ) (ΠΕ Ξάνθης).


5. Εισήγηση για την εξέταση της ένστασης του Βλαδίμηρου Φωτιάδη κατά του Πρακτικού του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Αντιστήριξη πρανών κάτω διάβασης οικισμού Αρίσβης» Προϋπολογισμού:63.200,00€ με ΦΠΑ.


6. Εισήγηση για την εξέταση της ένστασης της εταιρείας ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ ΑΒΕΤΕΘ κατά του Πρακτικού του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Ασφαλτόστρωση οδού Ιάμπολη - Πάτερμα» Προϋπολογισμού:2.950.000,00€.


7. Εισήγηση για την έγκριση της μελέτης: «Αποπεράτωση νέας πτέρυγας της Μονάδας Ανοικτής Φροντίδας Ηλικιωμένων Κομοτηνής , αναδιαρρύθμιση και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος κτιρίου και εξοπλισμός του συγκροτήματος».


8. Εισήγηση για την έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα και σύναψη 1ης σύμβασης συμπληρωματικών εργασιών της μελέτης: «Μελέτη οριοθέτησης χειμάρρων και αντιπλημμυρικών έργων Νομού Ροδόπης» ΚΑΕ:2007ΚΠ00000097. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Κ. Δερνεκτσής ) (ΠΕ Ροδόπης).


9. Εισήγηση για την εκπροσώπηση της ΠΑΜΘ ενώπιον του Ειρηνοδικείου Καβάλας για την αριθ.Διαταγή 23/2012 διαταγή πληρωμής μετά από αίτημα του Θεόδωρου Χατζηχρήστου του Γεωργίου. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Γ. Βαμβατήρα) (ΠΕ Καβάλας)

10. Εισήγηση για την έγκριση διακήρυξης και συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού για την δημοπρασία του έργου: «Βελτίωση ισόπεδης διάβασης στην κεντρική τάφρο Τεναγών Φιλίππων - αγρόκτημα Αμισιανών» Προϋπολογισμού:58.000,00€ με ΦΠΑ.


11. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου : «Κατεδάφιση υπαρχόντων κτιρίων λόγω ακαταλληλότητας και κατασκευή νέων. Επισκευές συντηρήσεις, εξοπλισμός στις κατασκηνώσεις Ποταμιάς Θάσου (κατασκευή νέου χώρου εστίασης και ξενώνων προσωπικού)». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ. Καραβάς) (ΠΕ Καβάλας) .


12. Εισήγηση για την απ’ ευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών ενός γιατρού εργασίας και ενός τεχνικού ασφαλείας στην ΠΕ Καβάλας. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Σ. Καγκαΐδης ) (ΠΕ Καβάλας).

13. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ.


14. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 1/2012 της προηγούμενης συνεδρίασης.


Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 867 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 17:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 2 2012 Πρόσκληση 1η »

Αναζήτηση Οικονομική Επιτροπή

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή