Επιτροπή Ανάπτυξης

2012 Πρακτικό 10

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 / 24-08-2012

Στην Αλεξανδρούπολη, σήμερα, 24 Αυγούστου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.30, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, η Επιτροπή Πολιτισμού-Τουρισμού, ύστερα από την υπ.αριθμ. οικ.ΠΕ-ΑΜΘ 532/ 21-08-2012 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου της, η οποία επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν.3852/2010.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ :

  1. 1.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος, πρόεδρος
  2. 2.Κουκουβέλα Ζουμπουλιά, τακτικό μέλος
  3. 3.Σερεφιά Σουλτάνα, τακτικό μέλος
  4. 4.Πατήρας Νικόλαος, τακτικό μέλος
  5. 5.Παπαδόπουλος Κίμων, τακτικό μέλος
  6. 6.Πέτροβιτς Δημήτριος, τακτικό μέλος
  7. 7.Ποτόλιας Χρήστος, τακτικό μέλος
  8. 8.Μαραγκού Γεωργία, τακτικό μέλος

Σε σύνολο δεκατριών (13) μελών ήταν παρόντες εφτά ( 7) τακτικά μέλη.

Καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης άσκησε η υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κα. Δαλάκα Μαρία, ύστερα από την απόφαση υπ.αριθμ.ΔΔ4986/16-11-2011.

Παρόντες στην 10η συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού - Τουρισμού ήταν η κ. Νικολάου- Μαυρανεζούλη Γεωργία, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου, η κ. Ευαγγελία Κοσμαδάκη, διευθύντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Έβρου, ο Π.Σ. Μακρής Θανάσης και η κ. Αλίκη Γιαννακίδου, δημιουργός του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, στους χώρους του οποίου συνεδρίασε η επιτροπή.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής αφού διαπίστωσε απαρτία κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, με τα παρακάτω θέματα ημερησίας και εκτός ημερησίας διατάξεως.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

ΘΕΜΑ 1ο : Συνδιοργάνωση στο πλαίσιο προγράμματος «Το τρένο του πολιτισμού» κουκλοθέατρου (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)

ΘΕΜΑ 2ο : Συνδιοργάνωση στο πλαίσιο προγράμματος «Το τρένο του πολιτισμού» συναυλιών (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)

ΘΕΜΑ 3ο : Συνδιοργάνωση στο πλαίσιο προγράμματος «Το τρένο του πολιτισμού» θεάτρου σκιών. (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)

ΘΕΜΑ 4ο : Συνδιοργάνωση συναυλίας στο πλαίσιο προγράμματος «Το τρένο του πολιτισμού» με τη Μαρία Φαραντούρη στον αρχαιολογικό χώρο της Ζώνης από την Π.Α.Μ.Θ., την Π.Ε. Έβρου και τη ΙΘ' ΕΠΚΑ Θράκης (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)

ΘΕΜΑ 5ο : Συνδιοργάνωση του 13ου Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Φεστιβάλ Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)

ΘΕΜΑ 6ο : Συμμετοχή των στελεχών της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης στο 1ο Διεθνές Σχολείου Τουρισμού «Ξενίον Άστυ», που διοργανώνεται στην Καβάλα τον Οκτώβριο του 2012. (Εισηγητής: κ. Παπακοσμάς)

ΘΕΜΑ 7ο : Συνδιοργάνωση με το Δήμο Παγγαίου των εκδηλώσεων για επέτειο 100 χρόνων (έτος 2012) από την απελευθέρωση της Ελευθερούπολης και της περιοχής του Παγγαίου (Εισηγητής: κ. Παπακοσμάς)

ΘΕΜΑ 8ο : Απολογισμός διοργάνωσης «Kavala Air Show 2012» - Συνδιοργάνωση και προτάσεις για την πραγματοποίηση του «Kavala Air Show 2013» (Εισηγητής: κ. Παπακοσμάς)

ΘΕΜΑ 9ο : Συνδιοργάνωση του 8ου πολιτιστικού διήμερου, 9 & 10 Νοεμβρίου 2012 της Θρακικής Εστίας Καβάλας και του 21ου γνωμοδοτικού συμβουλίου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων, που θα λάβει χώρα στις 11 Νοεμβρίου στην Καβάλα. (Εισηγητής: κ. Παπακοσμάς)

ΘΕΜΑ 10ο : Ανακοινώσεις - προτάσεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής αφού διαπίστωσε απαρτία κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης :

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

ΘΕΜΑ 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ :

Συνδιοργάνωση στο πλαίσιο προγράμματος «Το τρένο του πολιτισμού» κουκλοθέατρου (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)


 Περισσότερα...

 

Διαβάστηκε 967 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 12:13
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πρακτικό 11 2012 Πρακτικό 9 »

Αναζήτηση Επιτροπή Ανάπτυξης

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή