Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Θεώρηση αδειών πωλητών λαϊκών αγορών

 

sima black

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ.

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 

 

 

 

Ξάνθη 23-3-2012

Αρ. Πρωτ.: Δ.Υ.

 

 

Ταχ.Δ/νση:

Διοικητήριο - 67100 Ξάνθη

 

 

Πληρ.:

Οδ. Μπογιατζής

 

 

 

Τηλ:

25413 50140

Fax:

25410 83208

E-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέμα : Θεώρηση αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.

 Εχοντας υπόψη:

Το Π.Δ 51/2006 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Την αριθμ. 83/15-3-2012 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Α.Μ.Θ. γνωρίζουμε στους επαγγελματίες πωλητές των Λαϊκών αγορών της Περιφερειακής Ενότητας ότι η θεώρηση των αδειών που έληξαν έως 31/12/2011 (έκδοση ή τελευταία θεώρηση 2008,2009) θα γίνει ως ακολούθως:                                     

 1. Τόπος υποβολής αιτήσεων: Τμήμα Εμπορίου-Τουρισμού Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Ξάνθης (Διοικητήριο, 4ος όροφος γραφείο 422).

2. Τρόπος υποβολής: Αυτοπρόσωπη ή δια μέσου εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου.

3. Προθεσμία θεώρησης: 20/03/2012 έως 20/04/2012.

4. Απαραίτητα δικαιολογητικά:

α) Βεβαίωση φορολογικής ενημερότητας της αρμόδιας ΔΟΥ «περί μη οφειλής φόρου επιτηδεύματος» ή βεβαίωση τμηματικής καταβολής των οφειλών.

β) Βεβαίωση του Ασφαλιστικού Φορέα «περί καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών» ή βεβαίωση τμηματικής καταβολής των οφειλών».

     Σε περίπτωση μη θεώρησης της επαγγελματικής άδειας, με υπαιτιότητα του αδειούχου, εντός (10) δέκα εργάσιμων ημερών από την εκπνοή της καθορισμένης προθεσμίας, η άδεια ανακαλείται προσωρινά, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Α.Μ.Θ.

Εάν κατά τη διάρκεια της προσωρινής ανάκλησης του ενός (1) μηνός, ο ενδιαφερόμενος προσκομίσει τις ανωτέρω βεβαιώσεις, η άδεια θεωρείται και τίθεται εκ νέου σε ισχύ, χωρίς άλλες προϋποθέσεις.

Εάν παρέλθει και η προθεσμία της προσωρινής ανά­κλησης, χωρίς ο ενδιαφερόμενος να προσκομίσει τις ανωτέρω βεβαιώσεις η άδεια του χορηγείται για το εναπομείναν χρονικό διάστημα της συμπλήρωσης των έξι (6) μηνών από την εκπνοή της καθορισμένης αρχικής προθεσμίας θεώρησης.

Η άδεια ανακαλείται οριστικά με αποφάσεις των φορέων του παρόντος εδαφίου και δεν επιτρέπεται η θεώρησή της, μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από την εκπνοή της καθορισμένης προθεσμίας

 

Με εντολή Περιφερειάρχη

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ

 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΣΑΠΗ

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

 

Διαβάστηκε 1759 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 11:43

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή