Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Εκδήλωση απόδοσης τιμητικού ενθυμήματος στον τ.Νομάρχη Δράμας κ.Κωνσταντίνο Ευμοιρίδη

IMG 2299 IMG 2337

 

 

Την Πέμπτη στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ, στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα "Κωνσταντίνος Καραμανλής" του Διοικητηρίου, στην πόλη της Δράμας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα "Αυτοδιοίκηση και Διοίκηση", με τιμώμενο πρόσωπο τον τ.Νομάρχη Δράμας κ.Κωνσταντίνο Ευμοιρίδη.

                Από τον οικοδεσπότη της εκδήλωσης και Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Ανάργυρο Πατακάκη αποδόθηκε στον τ.Νομάρχη Δράμας τιμητικό ενθύμημα, ως Αντίδωρο τιμής για την κοινωνική του προσφορά, ως αναγνώριση της τεράστιας και άοκνης συνεισφοράς του στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

                Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα που στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια του Κ. Ευμοιρίδη στην μακρόχρονη πολιτική του διαδρομή, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής του με τα κοινά, απλοί πολίτες που αξιολόγησαν και επιβράβευσαν το έργο του.
                Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Μητροπολίτης Δράμας κ.Παύλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Ανάργυρος Πατακάκης, ο τέως Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαργαρίτης Τζίμας, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Δαϊλάκης, ενώ ο πρώην Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δράμας και Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας Γεώργιος Κάργας αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο του τέως Νομάρχη.

                Κοινός παρονομαστής των ομιλιών ήταν η αναγνώριση της διορατικότητας, αγωνιστικότητας, εργατικότητας του τέως Νομάρχη, της αγάπης του για την πόλη και τον Νομό.

               Ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος, στην ομιλία του αναφέρθηκε στα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης. Υπογράμμισε την ανάγκη για μία χρηστή και συμμετοχική διακυβέρνηση των δημόσιων και τοπικών υποθέσεων. Για ένα αυτοδιοικητικό σύστημα, μοχλό οικονομικής ανάπτυξης, με περισσότερο δημοκρατικό προγραμματισμό. Μίας Αυτοδιοίκησης με κοινωνικό πρόσημο και ανθρώπινο πρόσωπο, με κεντρικό σύνθημα «Στοργή στον πολίτη». Μίας τοπικής αυτοδιοίκησης, που πρέπει να καταστεί ο ευαίσθητος ανιχνευτής του κόσμου που έρχεται και όχι ο αρτηριοσκληρωτικός καταγραφέας του κόσμου που υπάρχει, πραγματοποιώντας ένα άλμα από το χθες στο αύριο.
Διαβάστηκε 1900 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή