Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

foto30092016

 

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) κ. Γιώργος Στασινός. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Νομό μας πάνω στο κομμάτι των δημόσιων έργων καθώς και πιθανό πλαίσιο συνεργασίας με το Τεχνικό Επιμελητήριο. Ο κ. Στασινός ανέφερε πως θα στηρίξει κάθε προσπάθεια μας όπου και όπως μπορεί.

                Ο κ. Πατακάκης από τη μεριά του τόνισε την ανάγκη για άμεση λύση πολλών θεμάτων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας. Μερικά από αυτά, η σύνδεση της Περιφερειακής Ενότητας με την Εγνατία Οδό, η μη ένταξη των πλουτοπαραγωγικών μονάδων μαρμάρου στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο η οποία δημιουργεί πολλά προβλήματα και είναι τροχοπέδη στην ανάπτυξη και τέλος η ανάγκη δημιουργίας έργων προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας.

 

Διαβάστηκε 2009 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή