Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συγχαρητήρια προς τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας από τους εθελοντές φοιτητές της ΔραμΟΙΝΟγνωσίας

foto160620161 foto160620163
foto160620165

 

 

Τους φοιτητές από το Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, που συμμετείχαν εθελοντικά στη διοργάνωση της Δραμοινογνωσίας υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2016.

Ο κ. Πατακάκης ευχαρίστησε τους φοιτητές για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση και εξήρε τις ενέργειες τους κατά τη διάρκεια της Δραμοινογνωσίας. Ταυτόχρονα ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας τόνισε πως δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους μας, ότι η γενιά των υποσχέσεων μπορεί να αλλάξει την πορεία της χώρας, ενώ σημείωσε πως απέδειξαν ότι η Πατρίδα μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στους νέους της. Μάλιστα ο κ. Πατακάκης δεσμεύτηκε πως η συνεργασία με τους φοιτητές του Τμήματος Οινολογίας θα διευρυνθεί πέρα από τα πλαίσια της Δραμοινογνωσίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχθηκε, έγινε ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τη διοργάνωση της Δραμοινογνωσίας και ο Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με προσοχή τις προτάσεις που έγιναν από τη πλευρά των φοιτητών, καθώς επίσης και τους προβληματισμούς τους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον οραματισμό που έχει η διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας για το μέλλον της εκδήλωσης.

Πέρα από τη ΔραμΟΙΝΟγνωσία, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας απευθυνόμενος προς του φοιτητές σημείωσε πως η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τη λειτουργία του τμήματος. Τέλος, οι μελλοντικοί Οινολόγοι, χάρισαν στον Αντιπεριφερειάρχη μία σύνθεση αναβίωσης αρχαιοελληνικού οίνου.

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 1980 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή