Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας με την Ένωση Ξενοδόχων

foto140620161 foto140620162

 

 

Οι δράσεις που πρέπει να υλοποιηθούν στον σημαντικό τομέα του τουρισμού και που τόσο καιρό παρέμεναν μόνο λόγια, αποτέλεσε το θέμα της συνάντησης εργασία που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων, κ. Άγγελος Καλλίας, καθώς και των μελών του ΔΣ, κας Άννα Στρατέλη και κου Σάββα Τζαμτζή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πατακάκης ενημερώθηκε για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη μιας συνολικής στρατηγικής προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.

Ταυτόχρονα ο Αντιπεριφερειάρχης παρείχε πλήρη ενημέρωση αναφορικά με ζητήματα υποδομών, τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου του Φαλακρού, την διασύνδεση του ορεινού όγκου, τους οδικούς άξονες, καθώς και τον σχεδιασμό για επενδύσεις με αναφορά στον εναλλακτικό τουρισμό.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση, ο κ. Πατακάκης υπογράμμισε πως «Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όσα λάθη έχουν γίνει με στόχο το καλό του τόπου. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η πρόθεση μας για δημιουργία μίας ομάδας εργασίας για το συνολικό συντονισμό της τουριστικής προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας».

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 2134 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή