Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Κ. ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

110092015 210092015

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης υποδέχθηκε στο Γραφείο του, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, π. Υπουργό και Βουλευτή της Ά Αθηνών, η οποία επισκέφθηκε την Δράμα με την ιδιότητα της Περιφερειάρχη Εκλογών της Ν. Δ. για την Π.Α.Μ.Θ.. Παρόντες στην συνάντηση, ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Χ. Γεωργιτσόπουλος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Δράμας, κ. Κ. Κινατζίδης, κ. Γ. Χειράκη και κ. Χ. Λιθηρόπουλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, αφού καλωσόρισε την κ. Μπακογιάννη, εξέθεσε αναλυτικά τα ζητήματα που ταλανίζουν την Π.Ε. Δράμας. Αναφέρθηκε στα προβλήματα του πρωτογενή τομέα, στο επίκαιρο και μείζον θέμα του χωροταξικού σχεδιασμού, στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κλάδο του μαρμάρου, όσο και στη μη ολοκλήρωση των φυλακών του Νικηφόρου και στα γραφειοκρατικά κωλύματα για την ολοκλήρωση του φράγματος του Τεμένους. Τέλος τόνισε την μεθοδική απαξίωση που υφίσταται ο τόπος μας στερούμενος την σύνδεση με την Εγνατία οδό, γεγονός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Η κ. Μπακογιάννη από πλευράς της δήλωσε πως γνωρίζει τα προβλήματα της Περιφέρειας τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Συνεχάρη τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες της Π.Α.Μ.Θ. για την ετοιμότητα η οποία χαρακτηρίζει την Περιφέρεια όσον αφορά στις μελέτες για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 2044 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή