Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Η ΔΡΑΜΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΙΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

IMG 8151

 

 

Ευρεία σύσκεψη των φορέων που απαρτίζουν την Οργανωτική Επιτροπή της «ΔραμΟΙΝΟγνωσία» πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο Δράμας, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη.

Στη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των συναντήσεων που θα έχει τις επόμενες ημέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο κ. Πατακάκης με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, προκειμένου να τους ενημερώσει για τη φετινή διοργάνωση και να τους προσκαλέσει στην πόλη της Δράμας τις ημέρες διεξαγωγής της.

Ακόμα, έγινε εκτενής αναφορά στο πλάνο που έχει εκπονήσει η Οργανωτική Επιτροπή προκειμένου η «ΔραμΟΙΝΟγνωσία» να γίνει γνωστή σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, κυρίως με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, συζητήθηκε η οριστικοποίηση του προγράμματος των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στη Δράμα από τις 2 μέχρι και τις 7 Ιουνίου, ενώ κατατέθηκαν συμπληρωματικές προτάσεις για σειρά δράσεων οι οποίες αφού αξιολογηθούν είτε θα συμπεριληφθούν στο φετινό πρόγραμμα, είτε θα δρομολογηθούν για τη νέα χρονιά.

Όπως δήλωσε σχετικά, μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Πατακάκης: «Αξιοποιώντας το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό των τοπικών οινοπαραγωγών που διαθέτουμε, επιδίωξή μας είναι η φήμη της “ΔραμΟΙΝΟγνωσία” να ξεπεράσει τα διοικητικά όρια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και να γίνει ταυτόσημη έννοια ενός κορυφαίου θεσμού, ο οποίος θα έχει απήχηση σε όλη την Ελλάδα. Εργαζόμαστε από κοινού, με πολύ μεράκι και διάθεση, προκειμένου η Δράμα των ξεχωριστών αρωμάτων και των πασίγνωστων κρασιών που παράγει να αποτελέσει επίκεντρο της οινικής παράδοσης στην πατρίδα μας και να εδραιωθεί ως τουριστική επιλογή πρώτης προτίμησης, προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία υψηλής ποιότητας σε όσους εκτιμούν το καλό κρασί και το καλό φαγητό».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ ΑΜΘ, κ. Σπύρος Μάμαλης, ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Δράμας, κ. Μανώλης Χατζόπουλος, εκπρόσωπος του Δήμου Δράμας, κ. Γιώργος Δεμερτζής, εκπρόσωπος του Δήμου Παρανεστίου, κ Κώστας Ορφανίδης, εκπρόσωποι των Οινοποιείων Δράμας, κ Γιάννης Καλαϊτζίδης, κ. Φεδερίκος Λαζαρίδης και κ. Μπάκης Τσάλκος, εκπρόσωποι του Σωματείου καφετεριών και κέντρων διασκέδασης Δράμας κ. Ηλίας Ηλιάδης και κ. Κώστας Νικηφορίδης, εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αντώνης Σκουλίδης, εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας, κ. Άγγελος Καλλίας και οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε Δράμας, κ. Ευανθία Τζήμου, κ Χαράλαμπος Ευμοιρίδης και κ. Ζήσης Παπαδόπουλος.


Γραφείο Τύπου

«Δραμοινογνωσία» 

Διαβάστηκε 2320 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή