Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΛΑΥΕ

 

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 διεξήχθη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, ενημερωτική συνάντηση των κλιμακίων ελέγχου λαϊκών αγορών και υπαίθριου εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) για την καταπολέμηση του παραεμπορίου.

                Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν η Διεύθυνση Ανάπτυξης και τα μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου τα οποία ορίστηκαν με απόφαση του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας Θράκης κ. Γεώργιου Παυλίδη, συζητήθηκε η οργάνωση και η αποτελεσματική λειτουργία των Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, ο εφοδιασμός τους με τα κατάλληλα εργαλεία και η συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες.

                Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε τις καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία και την απασχόληση από το παραεμπόριο αλλά και τη σοβαρή απειλή για την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών από τη διακίνηση προϊόντων μη ελεγμένης ποιότητας.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 2186 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή