Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επίσκεψη στην Περιφέρεια του Harz

IMG 1766 IMG 1767

 

 

Την Περιφέρεια Harz, της Γερμανίας επισκέφθηκαν, από τις 28 έως τις 30 Απριλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δράμας, κ. Κωνσταντίνος Τρέντσιος. Μέλη της Ελληνικής Αποστολής ήταν επίσης η εθελόντρια, Δρ. Μαρία Νικοδημοπούλου και ο Επιστημονικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Δρ. Ευάγγελος Αραμπατζής.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης για την παράδοση ενός ασθενοφόρου, Mercedes 313 CDI με αναπνευστήρα και μηχάνημα αναρρόφησης, το οποίο αποτελεί δωρεά της υπηρεσίας διάσωσης της Περιφέρειας του Harz, στην Ελληνική Αντιπροσωπεία για τις ανθρωπιστικές υπηρεσίες του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Η παράδοση του ασθενοφόρου στην Ελληνική Αντιπροσωπεία έγινε παρουσία του έπαρχου κ. Martin Skiebe.

Την Γερμανική πλευρά αντιπροσώπευσαν η Heike Brehmer βουλευτής και πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, ο Δρ. Wimmer Διευθυντής της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης, ο Joachim Wintjen, τέως Περιφερειάρχης του Harz και Εμπειρογνώμων της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης, o Herr Grobklaus, Αναπληρωτής Έπαρχος και Συντονιστής της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης και ο Andreas Meier, Πρόεδρος της Ένωσης Εθελοντών Φίλων Ελλάδας για την προστασία από φωτιές και φυσικές καταστροφές.

Στο τέλος της συνάντησης οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αποστολής ευχαρίστησαν θερμά την υπηρεσία διάσωσης της Περιφέρειας του Harz, μεταφέροντας και τις ευχαριστίες του Περιφερειάρχη, κ. Γιώργου Παυλίδη, για την σημαντική δωρεά τους στο Νοσοκομείο Δράμας. Τα μέλη της Γερμανικής αποστολής θα επισκεφθούν την Π.Ε. Δράμας στο τέλος του μήνα, προκειμένου να συμμετέχουν στην τελετή παράδοσης του ανωτέρου οχήματος. Παράλληλα γίνονται συζητήσεις για να δωρήσουν και ένα όχημα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας.

Από το Γραφείο Τύπου

                                                                                                                                           της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας
Διαβάστηκε 2358 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή