Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επίσκεψη Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

IMG 8116 IMG 8118

 

 

Την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, στις 4 Μαΐου 2015. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης υποδέχθηκε τον υφυπουργό στο γραφείο του. Τον καλωσόρισε στην Δράμα και μετέφερε τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη, κ. Γιώργου Παυλίδη, ο οποίος λείπει στην Αθήνα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Στην σύσκεψη που ακολούθησε, στην Αίθουσα Αυτοδιοίκησης, συμμετείχαν ο Βουλευτής Δράμας, κ. Καραγιαννίδη Χρήστο, οι Δήμαρχοι Δοξάτου, Κ. Νευροκοπίου Παρανεστίου και Προσοτσάνης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Δράμας, η κοσμήτορας του ΤΕΙ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και άλλοι φορείς της τοπικής κοινωνίας.

Η θεματολογία κινήθηκε σε ότι αφορά τους αναπτυξιακούς πυλώνες του τόπου, τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα και την παραγωγή μαρμάρου. Ο Υφυπουργός τόνισε πως η ποιοτική παραγωγή προϊόντων είναι αυτή που προέχει και θα στηριχθεί από την πλευρά της πολιτείας. Η Περιφέρεια στο σύνολο της πρέπει να έχει σαφής στόχους και προσανατολισμούς που θα προάγουν τον τόπο. Στις ερωτήσεις που έγιναν σχετικά με τους βοσκοτόπους ο κ. Σγουρίδης επισήμανε ότι το θέμα εξετάζεται εκ νέου, αλλά, αυτή την φορά με πιο ορθολογικά κριτήρια.

Στο τέλος της σύσκεψης δήλωσε στον Αντιπεριφερειάρχη πως θα σταθεί δίπλα του για την επίλυση των γενικότερων προβλημάτων του νομού. Ο Αντιπεριφερειάρχης τον ευχαρίστησε για την στήριξη του, και δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει αυτά που έχει στερηθεί τόσα χρόνια ο νομός Δράμας.

Από το Γραφείο Τύπου

                                                                                                                                                                                        της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας
Διαβάστηκε 2065 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή