Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

''Εκδηλώσεις Περιφερειακής Ενότητας Δράμας για την Παγκόσμια ημέρα AIDS

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2014 στo πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας  AIDS (1 Δεκεμβρίου) διοργανώνουν εκδηλώσεις για την πρόληψη και την ενημέρωση του κοινού.

 

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014: Από τις 10:00 πμ έως τις 15.00 μμ στο Κέντρο Υγείας του Δήμου Προσοτσάνης όπου θα βρίσκετε η κινητή μονάδα της PRAKSIS θα πραγματοποιείται το γρήγορο, ανώνυμο και δωρεάν τεστ για τον HIV (τεστ που γίνεται με στοματικό υγρό και δίνει αποτέλεσμα σε 20 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό.

 

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014: Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΔΡΑΜΙΝΩΝ στις 11:00πμ και στις 12:00μμ στο κτίριο της Π.Ε. Δράμας  παρουσίαση – ενημέρωση για το HIV/AIDS.  Τέλος, από τις 13.30 έως τις 15.00 η κινητή μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του κτιρίου όπου θα  πραγματοποιείται το γρήγορο, ανώνυμο και δωρεάν τεστ για τον HIV (τεστ που γίνεται με στοματικό υγρό και δίνει αποτέλεσμα σε 20 λεπτά). 

               

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας
Διαβάστηκε 2589 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή