Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συνάντηση με τον Πάνο Λειβαδά Γ.Γ. ΕΟΤ

 

Στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Αργύρης Πατακάκης ο Βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης και ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος με το Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, Πάνο Λειβαδά, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014, συζήτησαν για τις εκδηλώσεις της ΔραμΟΙΝΟγνωσίας που θα λάβουν χώρα στη Δράμα, από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου.

Ο κ. Λειβαδάς εξήρε την προσπάθεια ανάδειξης του δραμινού κρασιού από όλους τους τοπικούς φορείς της Δράμας οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν την πρωτοπόρα αυτή εκδήλωση. Επεσήμανε ότι ο ''εναλλακτικός τουρισμός αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό του τουριστικού μας προϊόντος''. Διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει, συμβάλλοντας ενεργά, την προώθηση της Δράμας και τον οινοτουρισμό. Επίσης, δήλωσε ότι θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις της ΔραμΟΙΝΟγνωσίας.

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 2649 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή