Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συνάντηση του Άτυπου Συντονιστικού Οργάνου

sun-at1

 

 

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα στην Αίθουσα Αυτοδιοίκησης, συνάντηση του Άτυπου Συντονιστικού Οργάνου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, κατόπιν πρόσκλησης του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, μετά από την πρωτοβουλία του Βουλευτή Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, προκειμένου να υπάρξει μια πρώτη συζήτηση και να καταρτισθεί- διαμορφωθεί   ένα κοινό πλαίσιο δράσης και διεκδίκησης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αλίκη Σωτηριάδου, οι Δήμαρχοι Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσαλης, Δοξάτου κ. Δημήτρης Δαλακάκης και Κ.Νευροκοπίου κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αντώνης Σκουλίδης και πλήθος υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφερειακής μας Ενότητας. Όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επαναλειτουργία του Άτυπου Συντονιστικού Οργάνου και αποφάσισαν από κοινού την τακτική του λειτουργία με συγκεκριμένη κάθε φορά θεματολογία.

Μεταξύ άλλων, το κύριο θέμα της σημερινής συζήτησης ήταν η σπουδαιότητα των οδικών αξόνων Δράμας-Αμφίπολης και Δράμας-Καβάλας, για την περιοχή μας. Δίχως διάθεση απεμπόλησης της σπουδαιότητας του οδικού άξονα Δράμας-Καβάλας, αναπτυξιακού δίπολου στο πλαίσιο χωροταξικού της βιομηχανίας, η πλειοψηφία των παρόντων έδωσε έμφαση στον οδικό άξονα Δράμας-Αμφίπολης με γνώμονα την ανάδειξη της οικονομίας του τόπου μας, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις πρόσφατες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στην περιοχή.

Από το Γραφείο Τύπου

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας
Διαβάστηκε 2731 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή