Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

12A Βαλδίρκεια 2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Δρομέων  Υγείας Δράμας “DramaRunners” σε συνεργασία με την ΔΕΚΠΟΤΑ Δράμας και τονΣΚΑ Δράμας διοργανώνουν τον 12ο Αγώνα Δρόμου 10 & 5 χλμ. & 1 χιλιομέτρου για μαθητές Δημοτικών σχολείων: «Βαλδιρκεια 2018»την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου. Ορισμένες τελευταίες οδηγίες και επισημάνσεις:

Για την παραλαβή των συμμετοχών, τις εγγραφές στον παιδικό αγώνα και τις εγγραφές τελευταίας στιγμής για τα Βαλδίρκεια οι ώρες λειτουργίας της γραμματείας των αγώνων θα είναι: Το Σάββατο, 08-12-2018 από τις 18.00 έως τις 21.00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, καθώς και την Κυριακή 09-12-2018 από τις 08.30 έως τις 11.00 στον χώρο της εκκίνησης των αγώνων (ενημερωθείτε αναλυτικά από την προκήρυξη των αγώνων).
Ο αριθμός εγγραφών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας και την αποφυγή συνωστισμού μπορείτε να τυπώσετε τις απαιτούμενες Υπεύθυνες Δηλώσεις και να τις προσκομίσετε συμπληρωμένες. Αυτές βρίσκονται ηλεκτρονικά στη σελίδα μας:
https://drama-runners.gr/υπεύθυνη-δήλωση/ (για τους αγώνες 5 & 10 χλμ)
https://drama-runners.gr/παιδικός-αγώνας/ (για τον παιδικό αγώνα)
Καλό αγώνα σε όλους!

Διαβάστηκε 1347 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή