Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

 

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ – Δομή Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ξεκινά για τέταρτη χρονιά.

Εγγραφείτε κι εσείς για να λάβετε γνώσεις και απαντήσεις από καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Τ.Ε.Ι.-Α.Μ.Θ.), σε θέματα που αφορούν την Υγεία, την Επιχειρηματικότητα, την Τεχνολογία, την Ενέργεια, το Περιβάλλον, την Αγωγή των Πολιτών.

Οι διαλέξεις ξεκινούν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 και για τη φετινή χρονιά, 2018-2019, έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν 13 διαλέξεις, από 100 καθηγητές, σε καθεμιά από τις 8 οκτώ θεματικές ενότητες που υλοποιούνται σε έξι πόλεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Ορεστιάδα, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα και τη Δράμα.

Αναλυτικά:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

Αλεξανδρούπολη: 

• «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» 

• «ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Νέα Ορεστιάδα: 

• «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Κομοτηνή:

• «ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ

Ξάνθη:

• «Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Καβάλα: 

• «ΖΩ – ΕΝΕΡΓΩ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΩ

• « Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δράμα:

• «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών με μόνο κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας εγγραφής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για να συμμετέχετε στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ μπορείτε να κάνετε εγγραφή ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται στο σύνδεσμο http://www.acadimia.eu/index.php/eggrafes/eggrafes-politon

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Σημειώνεται πως όσοι από τους συμμετέχοντες πολίτες συμπληρώσουν το απαιτούμενο όριο των παρουσιών, έχουν δηλαδή παρακολουθήσει το 60% των διαλέξεων, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος του προγράμματος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, οι ομιλητές και πληροφορίες, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας www.acadimia.eu .

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 25510-36500.

Ελάτε κι εσείς στη δράση που προσφέρει την ακαδημαϊκή γνώση στους απλούς πολίτες. Δηλώστε σήμερα συμμετοχή.

Συνημμένα θα βρείτε τα προγράμματα των διαλέξεων για τη θεματική ενότητα που υλοποιείται στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Διαβάστηκε 1375 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 12A Βαλδίρκεια 2018 Έκτακτο Δελτίο Eπιδείνωσης Καιρού »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή