Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ΑμεΑ "Οι Αγωνιστές"

 

Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΑμεΑ "Οι Αγωνιστές" και ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων του Αθλητικού και Πολιτιστικού συλλόγου ΑμεΑ "Οι Αγωνιστές", συνδιοργανώνουν για το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, χορευτική βραδιά με την συμμετοχή του χορευτικού μας τμήματος καθώς και πολιτιστικών συλλόγων του νομού μας: 1) Παμμικρασιατικός Σύλλογος Δράμας, 2) Πολιτιστικός Σύλλογος Φτελιάς, 3) Πολιτιστικός Σύλλογος Κυργίων και 4) Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδερού - Δεντρακίων Ρωμανία.

                Παράλληλα θα λειτουργεί bazaar του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων & φίλων του συλλόγου μας, με δημιουργίες των παιδιών και την βοήθεια των εθελοντών μας.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στις 19.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Χρυσοστόμου Δράμας.

                              

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Με εκτίμηση τα Δ.Σ.

Διαβάστηκε 1537 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή