Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του «Αστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δήμου Προσοτσάνης»

 

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης (υπόγειο Δημαρχείου Προσοτσάνης) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του «Αστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δήμου Προσοτσάνης». Επειδή δεν αναμένεται να υπάρξει η απαιτούμενη από το νόμο απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση, αυτή θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή (19/6/2016) την ίδια ώρα και τόπο και σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας, αυτή θα γίνει τελικά με όσα μέλη παραβρεθούν την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και από ώρα 10.00 π.μ. έως 15:00 στον ίδιο τόπο με τα παρακάτω θέματα:

  1. 1)Έγκριση ισολογισμού - απολογισμού χρήσης έτους 2015.
  2. 2)Διαγραφές - εγγραφές μελών.
  3. 3)Ενημέρωση για την πορεία του Συνεταιρισμού - προτάσεις μελών.
  4. 4)Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εποπτικού Συμβουλίου.

Έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Προσοτσάνης (www.prosotsani.gr επιλέγεις τον Συνεταιρισμό στη δεξιά στήλη) ο ισολογισμός -     απολογισμός χρήσης έτους 2015, η αίτηση υποψηφιότητας για τις εκλογές καθώς και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο ή ανακοίνωση προς τα μέλη. Αν κάποιο μέλος επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για τα όργανα του Α.Ο.Σ.Δ.Π. πρέπει να συμπληρώσει την αίτηση και αφού την υπογράψει να την αποστείλει στα γραφεία του Συνεταιρισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο (ιδιοχείρως, ταχυδρομικώς, φαξ, e-mail) μέχρι και την Παρασκευή πριν από τις εκλογές (όποτε αυτές τελικά πραγματοποιηθούν).

Στην ψηφοφορία απαιτείται να υπάρχει η φυσική παρουσία του μέλους.

Διαβάστηκε 1570 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή