Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας και φέτος στη Δραμοινογνωσία

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις Συναυλίες Ευρωπαϊκής και Τζαζ Μουσικής που διοργανώνονται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Δραμοινογνωσίας 2016, με τίτλο «Γεύση οίνου - Επίγευση πολιτισμού».

 

             Και οι δύο Συναυλίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, κατά τις οποίες συμπράττουν μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

 

             Συγκεκριμένα, η πρώτη Συναυλία θα λάβει χώρα στο Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη στην Αδριανή, στις 15:00 - 17:00. Συμμετέχουν τέσσερα Μουσικά Σύνολα Ευρωπαϊκής Μουσικής του Σχολείου. Ειδικότερα, η Ορχήστρα Δωματίου σε διδασκαλία και διεύθυνση του καθηγητή Δημήτρη Δοξάκη, με σολίστ στην κιθάρα τη μαθήτρια της Γ΄ γυμνασίου, Γεωργία Παυλίδου. Το Σύνολο Κλασικής Κιθάρας σε διδασκαλία και διεύθυνση των καθηγητών Αναστασίου Ευδοκίου και Αντώνη Μιτζή, το Φωνητικό Σύνολο «Covers» σε διδασκαλία και διεύθυνση της καθηγήτριας Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου και η Big Band σε διδασκαλία και διεύθυνση του καθηγητή Λεωνίδα Βλάχου.

 

             Η δεύτερη Συναυλία θα λάβει χώρα στο Κτήμα Παυλίδη στα Κοκκινόγεια, στις 18:00-20:00. Συμμετέχει η Jazz Orchestra σε διδασκαλία και διεύθυνση του καθηγητή Νικολάου Γιαμαλή.

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 1532 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή