Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

75η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

afisa27052016

 

 

   O Σύλλογος Κρητικών Ν.Δράμας, σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας και τη ΔΕΚΠΟΤΑ Δήμου Δράμας, διοργανώνουν διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και Εθνικής μνήμης, για την 75η επέτειο της Μάχης της Κρήτης 1941, με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Σάββατο 28 Μαΐου στην αίθουσα του Ωδείου Δράμας και ώρα 7.00΄ μ.μ.

     Εορταστική εκδήλωση για την ιστορική επέτειο με σχετική ομιλία, από τον Αντιστράτηγο Ε.Α. κ. Κων/νο Καραβά, επίτιμο Διοικητή του Δ΄ Σ.Σ. και παρουσίαση κρητικών χορών, από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, τα οποία θα συνοδεύσει το κρητικό συγκρότημα Σφακιανάκη.

       Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει κρητική βραδιά στο κέντρο «ΝΗΣΑΚΙ».

 

Κυριακή 29 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας και ώρα 9.30΄ π.μ.

   Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης 1941.   Θα ακολουθήσει στις 10.30΄ π.μ. επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές, στο μνημείο της Ελευθερίας στο δημοτικό κήπο της πόλης μας και τέλος δεξίωση προσκεκλημένων.

Διαβάστηκε 1613 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή