Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΑΠ

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι από την 1η Νοεμβρίου 2015 βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 και πρόκειται να ολοκληρωθεί την 10η Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 24:00.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση εισαγωγής τους στα 6 Προπτυχιακά και 26 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, σας προτρέπουμε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. στο διαδίκτυο www.eap.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο υποδοχής της Πύλης-Πόλου Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης του Ε.Α.Π. (Διεύθυνση: Παλαιό Γυμνάσιο Θηλέων, Οδός Χατζηκωνσταντή Ζωίδη 6, Κομοτηνή, Τηλέφωνο: +30 25310 30404 & e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Η δημόσια κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, στην Πάροδο Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών (Κτίριο Διοίκησης).

Διαβάστηκε 1473 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή