Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Σεμινάριο εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης του Δήμου και της κοινωνίας των πολιτών σε θέματα βιωσιμότητας και πράσινης οικονομίας

 

H Αντιπεριφέρεια Δράμας και ο Δήμος Δράμας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικών Πράσινων Πόλεων, τον κοινωνικό συνεταιρισμό «Άνεμος Ανανέωσης», το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ Ελλάδας και την Οικολογική Κίνηση Δράμας διοργανώνουν τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 09.30-15.30 σεμινάριο με θέμα «Εκπαίδευση και Ενδυνάμωση του Δήμου και της Κοινωνίας των Πολιτών σε θέματα βιωσιμότητας και πράσινης οικονομίας» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου Δράμας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε πολιτικά και διοικητικά στελέχη της αυτοδιοίκησης, σε επιστημονικό προσωπικό του Δήμου και της Αντιπεριφέρειας Δράμας, σε επαγγελματικούς, κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς φορείς, νέους και εκπαιδευτικούς από ευρύτερη περιοχή.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενδυνάμωση των γνώσεων, των ικανοτήτων, καθώς και της τοπικής συνεργασίας μεταξύ των στελεχών του Δήμου και της κοινωνίας των πολιτών σε θέματα σχεδιασμού, σύνταξης, υλοποίησης και παρακολούθησης σχεδίων βιώσιμης περιφερειακής και τοπικής ανάπτυξης, στο πλαίσιο της οικολογικής, κοινωνικής και οικονομικής αειφορίας / βιωσιμότητας.

 

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Διαβάστηκε 1371 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΑΠ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή