Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Έκθεση με δημιουργίες μαθητών του Μουσικού Σχολείου Δράμας

 

Συνεχίζεται μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 η Έκθεση αφισών και κατασκευών των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Δράμας στο φουαγιέ τού Αμφιθεάτρου του.

Οι ως άνω δημιουργίες υλοποιήθηκαν στα πλαίσια συνεργασίας δύο πολιτιστικών προγραμμάτων που εκπόνησαν οι μαθητές κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Το πρώτο πρόγραμμα «Αυτοσχέδια μουσικά όργανα» είχε έναυσμα το μάθημα Ιστορία της Μουσικής της Β΄ και Γ΄ γυμνασίου, με υπεύθυνους τους καθηγητές μουσικής, Θεολογία Αραμπατζόγλου, Σπυριδούλα Καϊμάκη και Γαβριήλ Παυλίδη.

Το δεύτερο πρόγραμμα «Η Ελένη του Ευριπίδη και ο κόσμος της» είχε έναυσμα το μάθημα Αρχαία Ελληνική Γραμματεία από μετάφραση της Γ΄ γυμνασίου και πρόκειται για εικαστική απόδοση θεμάτων του Ευριπίδη με αφίσες και άλλες κατασκευές. Υπεύθυνη καθηγήτρια η φιλόλογος, Δήμητρα Κίτου.

Ώρες λειτουργίας Έκθεσης : 08:30 - 14:30 καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου.
Διαβάστηκε 2360 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή