Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Διαβούλευση για την Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του νέου ΕΣΠΑ και της υποχρέωσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ να διατυπώσει την Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, έχει συνταχθεί ένα βασικό κείμενο που αφορά στον«προσδιορισμό των προτεραιοτήτων για την Περιφερειακή Στρατηγική Καινοτομίας με βάση την Έξυπνη Εξειδίκευση».

Το κείμενο αυτό θα παρουσιασθεί για συζήτηση και έκφραση γνώμης σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΠΣΚΕ) και στη συνέχεια θα εισαχθεί για συζήτηση και τελική έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Επισημαίνεται ότι έχει ήδη ενεργοποιηθεί ηλεκτρονικός σύνδεσμος στην ιστοσελίδα της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής (ΕΔΑ) Περιφέρειας ΑΜ-Θ ( http://eydamth.gr/ilektroniki-diavoylefsi-2/energes-diavouleyseis.html) για τη διαβούλευση επί του κειμένου αυτού και την αποστολή των παρατηρήσεων κάθε ενδιαφερομένου ηλεκτρονικά, ενώ σχετικό υποστηρικτικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΔΑ.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην όλη διαδικασία να αναπτύξουν τις απόψεις και τα σχόλιά τους μέχρι την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014.

Διαβάστηκε 2373 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 14:18

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή